Marte retrograd! Minerva ne spune care sunt cele mai afectate zodii de mişcarea retrogradă a acestei planete

Marte retrograd. În perioada 9 septembrie - 14 noiembrie 2020, planeta Marte se află în mişcare aparent retrogradă. Planetele retrograde au un impact puternic asupra tuturor semnelor zodiacale, influenţându-le în diferite sectoare de viaţă. Astrologul Minerva spune, pentru Huff.ro, în ce sectoare ale vieţii va resimţi fiecare zodie impactul lui Marte retrograd 

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 18:27
Marte retrograd! Minerva ne spune care sunt cele mai afectate zodii de mişcarea retrogradă a acestei planete

Marte retrograd impactează toate zodiile

Berbec

Întrucât Marte este stăpânul semnului tău și retrograd în acesta îi poți să-i simți cel mai bine influența. Va trebui să fii conștient în această perioadă și să fii atent la ocaziile pe care le ai.  Adesea, este posibil să fii nevoit să acționezi în forță și să ai tupeu pentru a obține ceea ce vrei. Totuși, energia lui Marte îți oferi mai multe lecții decât crezi. Ei bine, cu energie, puterea își va face loc în viața ta. Astfel, vei deveni parte a multor proiecte noi în perioada următoare. Cu toate acestea, pot exista conflicte generate de comportamentul tău impulsiv.

Răbdarea va fi cheia în toată perioada. În general, această retrogradare va fi norocoasă pentru tine deoarece pune accent pe cariera și pe viața personală. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă la propria energie și să o folosești cu înțelepciune atunci când se pune problema de câștiguri sau de aprofundarea unei relații.

Taur

Ție îți place totul dar această retrogradare, în semnul vecin, aduce și un soi de apăsare sufletească care va pune presiune asupra ta. Marte retrograd va pune accent pe carieră și o va duce la un nou nivel. Te vei elibera de obstacole și blocaje și îți vi îndeplini toate sarcinile. În plus, îți oferă șansa să începi ceva nou și să accesezi noi oportunități. Pot exista noi colaborări care se vor aprecia ce faci și vor fi de partea ta. 

Toată experiența obositoare din trecut se va transforma în exotism, deoarece poți avea șansa să călătorești mult. Poate fi un moment perfect pentru a explora o cultură străină. Pentru tine, aceste lucruri înseamnă calm și liniște. 

Gemeni

În măsura în care astrologia spune despre Gemenii că sunt semn dublu, unul sus și altul în jos, te va face doar să fii mai puternic. Cu toate acestea, fii atent la câteva detalii pe care doar tu trebuie ă le vezi. Dacă ai planifica un concediu în prealabil, ar trebui să reprogramezi până după revenirea lui Marte în mers direct deoarece există pericolul unui accident rutier, e drept minor, dar tot accient se numește. Pentru a evita risculeste mai bine să îți ei măsuri suplimentare de precauție.

Fiind un semn de aer și dublu, cum spuneam, acest lucru poate face să ai o natură diferită față de ceilalți. De aceea este bine să fii atent deoarece se pot ivi unele dificultăți cu care să te confrunți pentru a-ți gestiona viața personală și profesională. Pentru a înțelege ce se întâmplă, petrece ceva timp meditând. Așa vei rezolva totul.

Citeste continuarea pe Huff.ro