Martinus acuză Steaua de lipsă de respect: Vrea să mă vândă cu 10 milioane, dar să mă cumpere cu 200.000 euro

Quenten Martinus (24 de ani) de la Botoşani la Steaua a intrat în impas, iar fotbalistul a plecat joi dimineaţă  cu formaţia moldoveană în cantonamentul din Austria. Înainte de plecare el a aruncat câteva săgeţi către oficialii echipei campioane.

18 iun. 2015, 07:38
Martinus acuză Steaua de lipsă de respect: Vrea să mă vândă cu 10 milioane, dar să mă cumpere cu 200.000 euro

Quenten Martinus, mijlocaşul din Curacao dorit de Steaua, a plecat în cantonament cu FC Botoşani, acuzând cp roş-albaştrii nu joacă tocmai corect cartea negocierilor. „Uneori trebuie să te gândești și la tine, să nu accepți chiar orice. Aș fi vrut să joc pentru Steaua, dar dacă toate lucrurile nu sunt în regulă pentru mine sau Botoșani, atunci e bine să spun: ‘mai bine rămân la Botoșani’, pentru că nu e rău nici la Botoşani„, a spus Martinus.

Citeşte şi STEAUA şi-a cumpărat un atacant de 19 ani. Detaliile transferului

Totodată, el a aruncat şi câteva săgeţi către conducerea roş-albaştrilor, pe care o acuză că doreşte să scoată profit mare de pe urma sa, cu investiţii minime. „Am încredere în mine, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, şi consider că ei nu m-au apreciat îndeajuns cu oferta pe care mi-au făcut-o. Ei vor să mă vândă cu zece milioane de euro, dar să mă cumpere cu 200.000 de euro şi nu cred că e corect„.