Martor-cheie audiat la DIICOT în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Familia vrea să afle dacă fata mai e în viaţă

Familia Măceşanu face demersuri disperate în încercarea de a afla dacă Alexandra este în viaţă sau nu. Părinţii Alexandrei vor ca procurorii DIICOT să audieze un martor care până acum a fost ocolit de procurori. Tânărul trebuia să se întâlnească cu Alexandra la liceu în ziua dispariției, însă nu s-au mai întâlnit pentru că Gheorghe Dincă a răpit-o.

27 sept. 2019, 06:55
Martor-cheie audiat la DIICOT în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Familia vrea să afle dacă fata mai e în viaţă

Familia Alexandrei cere prin intermediul avocatului Aurel Moldovan ca un martor-cheie să fie audiat de procurori. Este vorba despre prietenul adolescentei. Avocatul a depus o cerere în acest sens la DIICOT.

România TV a stat de vorbă cu iubitul Alexandrei. „Probail vor să afle cum a fost în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea şi ce urma să se întâmple în ziua aceea. Am vorbit cu ea doar atunci când a zis să ne vedem. Nu m-au anunţat că urmează să fiu audiat. (Dacă mă vor chema … n.red.) mă voi prezenta. Nu cred că este moartă, nimeni nu crede. (Crezi că Dincă a dus-o undeva î străinătate? n.red.) Orice este posibil”, a declarat iubitul Alexandrei la România TV.

Avocatul familiei Măceşanu cere audierea prietenului Alexandrei VIDEO

„Încă de la începutul audierii şi domnul Cumpănaşu a cerut audierea băiatului, pentru a ne spune exact ce s-a întâmplat în ziua de 24.07. Este drept că ar fi trebuit să facă procurorii această mişcare (…). Vrem să ştim ce discuţii a avut cu Alexandra în ziua respectivă, dacă ştie ceva”, a spus avocatul Aurel Moldovan la România TV.

Moldovan susţine că Dincă a dat mai multe declaraţii contradictorii: „Din experienta mea juridica si profesionala ca ofiter de cercetare penala, va pot spune ca un inculpat trebuie sa treaca mult timp sa il convingi sa recunoasca fapta. Nu in 24 de ore, nu e uzual ca unul sa se suceasca asa repede.

Joi, avocatul familiei cere ca FBI-ul să facă analize şi în cazul oaselor găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, despre care anchetatorii din România au spus că aparţin Alexandrei Măceşanu.

Avocatul familiei Măceşanu cere audierea prietenului Alexandrei VIDEO