Martor într-un proces, ucis cu sălbăticie de cel împotriva căruia a depus mărturie

Crimă cu sânge rece la Zalău, unde un bărbat martor într-un proces a fost ucis cu sălbăticie de cel împotriva căruia a depus mărturie. Omul a fost atacat de doi indivizi, unul dintre ei chiar cel pe care îl denunţase.

RomaniaTV.net
20 mai 2015, 13:52
Martor într-un proces, ucis cu sălbăticie de cel împotriva căruia a depus mărturie

Un bărbat de 38 de ani din Zalău, martor într-un proces penal, a fost ucis în noaptea de 18 spre 19 mai de doi tineri. Unul dintre presupuşii criminali este persoana împotriva căruia depusese mărturie, potrivit România TV.

Citeşte şi Un american s-a autodenunţat la poliţie pentru că şi-a omorât prietenul imaginar

Soţia victimei a anunţat poliţia cu privire la faptul că bărbatul a fost agresat de două persoane, fiind înjunghiat şi lovit cu bâta în cap. La locul agresiunii s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei care a intervenit efectuând manevre de resuscitare, însă victima a decedat în cele din urmă. Autorii au fost identificaţi, până în acest moment stabilindu-se că fapta a fost săvârşită pentru a se răzbuna pe victima care anterior, într-un proces penal (având ca obiect furtul), a depus mărturie împotriva unuia dintre aceştia. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracţiunea de omor calificat, cei doi presupuşi autori fiind audiaţi.

Citeşte şi ÎNFIORĂTOR: Un băiat din Vrancea şi-a UCIS tatăl şi bunicul cu LOPATA