Martor la EXECUŢIE: Criminalul a ieşit din frizerie calm, de parcă ar fi fost un client VIDEO

Martorii atacului armat din zona Perla spun că atacatorul s-a apucat să dea telefoane după ce a comis crimele.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 16:35
Martor la EXECUŢIE: Criminalul a ieşit din frizerie calm, de parcă ar fi fost un client VIDEO

Trecătorii aflaţi luni după-amiază în zona restaurantului Perla, din Capitală, au asistat la şocaţi la scena unui atac armat, în urma căruia două persoane au fost ucise, iar alte şase au suferit răni grave. Martorii teribilulului act au povestit la România TV filmul evenimentelor.

Un individ blond, cam pe la 40 de ani ani şi îmbrăcat într-o geacă neagră, a fost cel care a intrat în frizerie şi a deschis focul. A ieşit apoi degajat, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Parcă ar fi fost un client. Pistolul nu-l avea la vedere, îl pusese în buzunar. A ieşit foarte calm din frizerie şi s-a apucat să dea telefoane„, au povestit martorii.

Soţul uneia dintre coafezele care lucra în unitatea de la complexul Perla, din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de soţia sa – care ieşise cu puţin timp înainte de atac să fumeze în spatele clădirii – că atacatorul a intrat şi „a început să tragă nebuneşte, în cine apuca”.

Agresorul de la salonul de coafură din Capitală este angajat al Ministerului de Interne (MAI) şi ameninţase în mai multe rânduri că „se va întâmpla ceva urât”, după ce soţia lui, care lucra la această unitate, i-a intenta acţiune de divorţ.

El a spus că ştie de la soţia sa că una dintre colegele ei, intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI.

La faţa locului a ajuns şi adjunctul procurorului general Marius Iacob, şeful Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Valentin Şelaru, precum şi şeful Poliţiei Române, Liviu Popa.

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, una decedând pe loc. A doua a decedat în pofida multiplelor manevrele de resuscitare.

Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului.

Criminaliştii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul într-un coafor asupra persoanelor, de către un poliţist, primele date indicând faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.