Martorul sub acoperire din ancheta de la Caracal rupe tăcerea. A fost pus să jure pe Biblie în biroul procurorului-şef al DIICOT VIDEO

Publicat: Marţi, 03 Septembrie 2019 15:01 // Actualizat: Marţi, 03 Septembrie 2019 15:01 // Sursa: romaniatv.net

Martorul cheie care a fost pus să jure pe biblie la DIICOT a făcut dezvăluiri importante, în direct la România TV. Bărbatul a cărui identitate a dorit să rămână necunoscută a declarat în fața procurorului șef DIICOT că unul dintre posiblii complici ai lui Dincă, Tomel, i-a povestit că are mai multe fete pe care le folosește pentru prostituție.

Martorul sub acoperire a făcut, imediat după dezvăluirile pe care i le-a făcut Tomel, legătura cu Gheoghe Dincă și a mers din pură inițiativă la DIICOT să mărturisească ce a aflat.

"Am facut-o din pură omenie, ca să dau nişte detalii. Nu m-am gândit că ajung la DIICOT Bucureşti. Am vrut să dau informaţii utile", a spus martorul, pentru România TV. "Pe omul ăsta (n.r - Dincă) îl cunosc de 5 ani, dar până la urmă la crime nu cred că prietenia asta are ce să caute", a adăugat ele.

"M-au dus în birou. A stat în dreapta mea la un metru şi jumătate şi supraveghea, domnul Felix Bănilă. Am început şi mi-au pus întrebări. Mi-au adus la cunoştinţă, că marturia mincinoasă se pedepseşte.

Apoi mi-au zis să jur pe Biblie şi am zis că nu. Apoi s-au uitat unul la altul, că dacă nu jur îmi pierd credibilitatea. Am declarat ce mi-a spus Tomel. Nu incriminez. Nu aveam de unde să ştiu eu că Sandu era implicat cu femei şi ce mai cerea el. Acel Tomel mi-a spus că avea 3-4 fete cu care făcea dragoste", a mai povestit martorul, la România TV.

Interviul integral în materialul de mai jos:

 

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H