Martorul sub acoperire din ancheta de la Caracal rupe tăcerea. A fost pus să jure pe Biblie în biroul procurorului-şef al DIICOT VIDEO

Martorul cheie care a fost pus să jure pe biblie la DIICOT a făcut dezvăluiri importante, în direct la România TV. Bărbatul a cărui identitate a dorit să rămână necunoscută a declarat în fața procurorului șef DIICOT că unul dintre posiblii complici ai lui Dincă, Tomel, i-a povestit că are mai multe fete pe care le folosește pentru prostituție.

RomaniaTV.net
03 sept. 2019, 12:01
Martorul sub acoperire din ancheta de la Caracal rupe tăcerea. A fost pus să jure pe Biblie în biroul procurorului-şef al DIICOT VIDEO

Martorul sub acoperire a făcut, imediat după dezvăluirile pe care i le-a făcut Tomel, legătura cu Gheoghe Dincă și a mers din pură inițiativă la DIICOT să mărturisească ce a aflat.

Am facut-o din pură omenie, ca să dau nişte detalii. Nu m-am gândit că ajung la DIICOT Bucureşti. Am vrut să dau informaţii utile„, a spus martorul, pentru România TV. „Pe omul ăsta (n.r – Dincă) îl cunosc de 5 ani, dar până la urmă la crime nu cred că prietenia asta are ce să caute„, a adăugat ele.

M-au dus în birou. A stat în dreapta mea la un metru şi jumătate şi supraveghea, domnul Felix Bănilă. Am început şi mi-au pus întrebări. Mi-au adus la cunoştinţă, că marturia mincinoasă se pedepseşte.

Apoi mi-au zis să jur pe Biblie şi am zis că nu. Apoi s-au uitat unul la altul, că dacă nu jur îmi pierd credibilitatea. Am declarat ce mi-a spus Tomel. Nu incriminez. Nu aveam de unde să ştiu eu că Sandu era implicat cu femei şi ce mai cerea el. Acel Tomel mi-a spus că avea 3-4 fete cu care făcea dragoste„, a mai povestit martorul, la România TV.

Interviul integral în materialul de mai jos:

 

 

 


loading...