Mărturia cutremurătoare a celui mai sângeros asasin din lume: a ucis 500 de persoane, timp de 40 de ani

Julio Santana, un asasin care a ucis peste 500 de persoane, a acordat un interviu pentru The New York Post în care a vorbit despre faptele sale.

RomaniaTV.net
28 apr. 2019, 13:45
Mărturia cutremurătoare a celui mai sângeros asasin din lume: a ucis 500 de persoane, timp de 40 de ani

Bărbatul, ajuns acum la 64 de ani, susține că s-a ”retras” și că acum a luat-o pe altă cale. ”Nu îmi place să mă mai gândesc la aceste lucruri. Partea asta a vieții mele a luat sfârșit.

Întotdeauna am crezut în Dumnezeu. Am crezut că Dumnezeu mi-a dat putere să îndur tot ce a presupus meseria aia malefică. Știu că ceea ce am făcut este greșit”, spune Julio Santana în interviu.

Bărbatul susține că visa să devină pescar, însă unchiul său l-a îndrumat pe calea de a fi un ucigaș.

Prima sa victimă a fost când avea 17 ani: un bărbat de 38 de ani, care era acuzat că violase o fetiță. De atunci, au urmat sute de omoruri, pe tot teritoriul Braziliei.

Printre victimele sale se numără politicieni și luptători de gherilă celebri, precum Jose Genoino. La 54 de ani, Julio Santana a comis ultimul asasinat, iar în acel moment s-a jurat că nu va mai omori pe nimeni.

”Viața mea este mult mai tristă decăt vă închipuiți”, a mai spus asasinul în interviul pentru New York Post. Povestea lui Julio a ajuns subiectul unei cărți, ”Numele Morții”, al cărei autor este un jurnalist brazilian celebru, Klester Cavalcanti, notează stirileprotv.