Mărturia cutremurătoare a unei adolescente răpite şi mutilate de interlopi: „Spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă”

O tânără a făcut mărturii cutremurătoare din perioada în care a fost răpită şi mutilată de membri ai Clanului Parnica din Craiova.

19 feb. 2021, 23:23
Mărturia cutremurătoare a unei adolescente răpite şi mutilate de interlopi: „Spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă”

Mărturia cutremurătoare a unei adolescente răpită şi mutilită de interlopi. Totul ar fi început în 2015, când cunoscuţii apropiaţi ai celebrului Rechinu ar fi răpit, mutilat şi terorizat o fată timp de 6 ani. Victima avea doar 14 ani atunci.

Mărturia cutremurătoare a unei adolescente răpită şi mutilată de interlopi.  Ce a spus tânăra

„Mă ameninţa cu arme, cu cuţite, îmi spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă. M-a pus în mașina și să nu comentez că mă omoară, cu cuţitul, că dacă vorbesc mult rămân fără gură. Urma să îmi facă acte false.

Sunt atat de multe fete care trec prin mainile lor şi aş dori să se facă dreptate, pentru că chiar dacă suntem victime trebuie sa vorbim despre ce ni se întamplă şi să nu le mai fie frică să depună plângere.

Anul trecut când a venit să susţină declaraţia în faţa judecătoriei Craiova, mi-a ascuns tentativa se suicid pe care aceast a avut-o din cauza temerii provocate că se poate revedea cu inculpatul, cu cel care era cât pe ce să îi ia viaţa. Numai hazardul a făcut să nu fie omorâtă aceasta fată”, a spus fata agresată de interlopi.

Interlopul craiovean Florian Tudor zis Rechinu conduce o grupare infracţională activă în Mexic, care a furat zeci de milioane de dolari prin metoda clonării cardurilor.

Tânara spune dori să se facă dreptate, pentru că chiar dacă este victimă trebuie să vorbească despre ce i se întamplă şi  le îndemană pe victimele să nu mai fie frică să depună plângere.

Totul, spune tatăl fetei, pentru că familia ei nu voia să cedeze un teren pe care Rechinul l-ar fi considerat al lui.

„Au luat legătura cu diverşi oameni din comunitate să mă ameninţe să i las acest bun pentru că zice el că e al lui, bunul a fost cumparat cu casa şi terenul meu”, a spus tatăl fetei agresată.

Pentru că nu a vrut să cedeze, fraţii Parnica au început să-i şicaneze fiica, pe atunci elevă, spune bărbatul. Fata îşi aminteşte chinul la care ar fi supus-o Ionuţ Parnica, unul dintre fraţi.

Citeşte şi: Caz revoltător în Capitală. Un copil a fost bătut de infirmiera unei creşe. Micuţul a ajuns la psiholog. Mărturia cutremurătoare a părinţilor!