Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui medic infectat cu COVID: „Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare”

România a ajuns într-o situație dramatică din cauza Covid-19 pentru că oamenii au ”tratat cu dispreț existența acestui virus”, iar autoritățile au demonstrat ”o mare lehamite”, spune doctorul Iulian Preda, coordonatorul anti-Covid din Botoșani.

26 oct. 2021, 07:35
Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui medic infectat cu COVID: „Mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare”

Un medic din Botoșani a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre clipele în care a fost bolnav de COVID. Iulian Preda, coordonatorul măsurilor anti-COVID în spitalele din Botoșani, spune că boala l-a afectat atât de mult încât și-a rugat colegii doctori să-i curme suferința.

„Eu am trecut prin această boală, era să mor. Atât de rău mi-a fost, și mă chinuiam atât de mult încât mi-am rugat colegii să mă omoare. 38 de zile cu totul, iar acum vin unii să îmi spună în față că nu există Covid”, a declarat medicul Iulian Preda pentru presa locală.

Specialistul a mai relatat, într-un interviu, că este îngrozitor că au început să moară tineri din cauza noului coronavirus şi că personalul medical se roagă zilnic să poată salva pacienții care le ajung în grijă. Mai mult, acest medic susține că autorităţile s-au relaxat mult prea repede în privinţa pandemiei.

Nelu Tătaru vine cu un scenariu sumbru. Motivul pentru care mulți români au ajuns cu forme grave de COVID la spital

„Societatea românească a tratat cu dispreț existența acestui virus. Am considerat că este doar o gripă banală și de care se trece cu ușurință. Morții din primul val, al doilea val, dar mai ales cei din primul val, au fost uitați. S-a uitat suferința și necazurile de atunci și totul a devenit așa, ca o mare relaxare, ca o mare lehamite. De la nivel foarte jos până la nivel foarte înalt. Tocmai când lucrurile ar fi trebuit să ne pună în gardă pe toți, să ne facem rezerve alimentare, de măști, de halate, de produse medicamentoase, de vaccinuri, de anticorpi și de toate celelalte, noi ne-am relaxat cu totul. Mult prea devreme și mult prea tare”, a declarat Iulian Preda, medic, șeful secției de chirurgie de la Spitalul Județean Mavromati și coordonatorul măsurilor anti-Covid din județ, scrie Monitorul de Botoșani.

Iulian Preda, medic în prima linie anticovid,  spune că singura soluție este vaccinarea anti-Covid, iar majoritatea celor care acum ”țipă în gura mare împotriva vaccinului și a măștii” sunt în viață datorită vaccinurilor obligatorii din copilărie.

Noile restricţii au apărut în Monitorul Oficial. Cum se va intra la mall şi în instituţiile publice. Arafat anunţă reevaluarea măsurilor

”Vaccinarea nu este un tratament în sine. Nu este un tratament antiviral. Dar vaccinarea în sine este o formulă de apărare, te ajută să treci într-o formă ușoară sau să nu faci deloc boala. Eu am trăit asta pe pielea mea, am fost disperat, m-am gândit la tot felul de chestii, ce aș putea să fac, ce aș putea să iau, ce să îmi administrez, pe cine să sun. Deci singura soluție a fost vaccinul, atât în creierul meu cât și în creierul a miliarde de oameni din lumea întreagă. Sunt alții mai deștepți ca mine, care se ocupă cu asta, doar nu sunt toți nebuni. Am și eu copii acasă, ne-am vaccinat fata de 12 ani. Ani în șir vaccinurile au fost șansa lumii. De la difterie, TBC, până la poliomielită sau hepatită. Interesant este că, pe vremea aia, mulți dintre ăștia care acum au dreptul la libertate, dreptul de a decide, pe vremea aia nu îi întreba nimeni dacă vor să se vaccineze. Pe vremea lui Ceaușescu nu îi întreba nimeni pe părinți dacă vor să își vaccineze copiii. Când eram aliniați, 4-500 de copii și se dădea vaccinul anti-poliomielitic niciun părinte nu era anunțat că mâine se face vaccinarea. Iar când era în maternitate mama cu copilul, venea domnul doctor și copilul trecea printr-o serie de vaccinuri cu mama de față. Nu că sunteți de acord, nu sunteți de acord, hai să fim serioși. Acum majoritatea celor care protestează și țipă în gura mare împotriva vaccinului și a măștii sunt cei care trăiesc datorită vaccinurilor obligatorii din copilărie. Sau cea mai mare parte a lor. Nu că au avut libertatea de a alege, ci pentru că li s-au făcut acele vaccinuri”.

Doctorul Iulian Preda spune că o mare parte din vină o poartă antivacciniștii care propagă astfel de prostii, iar celor care pun la îndoială mortalitatea Covid-19 le transmite că atunci când moare cineva de Covid nu-l poți înfige într-un proțap și să-l porți prin tot orașul ca să arăți ”uite, domle, ăsta are Covid”.


loading...