Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor COVID-19 intubat și resuscitat: „După un an de la a doua mea naștere, încă îmi caut sănătatea. Nu vă jucaţi cu virusul”

Gabriel Toma, fost sportiv de performanţă, face mărturii cutremurătoare după ce s-a vindecat de COVID-19. Acesta a fost resuscitat de mai multe ori, iar la un an de când spune că s-a născut a doua oară, încă are probleme de sănătate. Gabriel îi avertizează pe români să nu se joace cu virusul şi îi îndeamnă să se vaccineze.

24 nov. 2021, 10:29
Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor COVID-19 intubat și resuscitat: „După un an de la a doua mea naștere, încă îmi caut sănătatea. Nu vă jucaţi cu virusul”

Mărturia unui supraviețuitor COVID-19 intubat și resuscitat. Gabriel Toma a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului modular de la Leţcani, acolo unde a fost resucitat de trei ori.

Mărturia cutremurătoare a unui supraviețuitor COVID-19 intubat și resuscitat

Gabriel povesteşte coşmarul prin care a trecut după ce a fost infectat cu coronavirus.

„A trecut un an… A trecut un an de la sarabanda bradicardie, resuscitare, intubare, detubare, resuscitare… Apoi iar intubare, detubare, resuscitare… Cu alte cuvinte, mai simplu, în ziua de 19 noiembrie 2020, m-am născut de trei ori, a doua oară… Eram bolnav de Covid-19, internat la Terapie Intensivă Lețcani, secția mobilă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfînta Parascheva” din Iași.
Acum, după doi ani de la debutul pandemiei, Merck a scos Molnupiravir, medicament antiviral împotriva virusului SARS-CoV-2. Deja utilizat în Marea Britanie, din 4 noiembrie, recomandat în UE de EMA pentru cazurile critice de Covid-19. Pfizer, marțea ce a trecut, a anunțat și un antiviral Covid-19, Paxlovid. Se pare că se va termina pandemia.

Citeşte şi Virgil Musta: Dacă nu-ţi faci timp pentru sănătatea ta, vei fi nevoit să-ţi faci timp pentru boala ta

După un an de la a doua mea naștere încă îmi caut sănătatea… Accident vascular ocular; un epdisod de fibrilații paroxistice; dureri în membrele inferioare, musculatură, articulații și oase; port ochelari… Fac fizioterapie de trei ori pe săptămînă câte un ceas pentru a-mi reveni la forma fizică normală pentru un fost sportiv de performanță.

Mă lupt cu o neuropatie cauzată de un diabet care a explodat în tipul internării, acum fiind insulino-dependent. Toate acestea din cauza unui virus, SARS-CoV-2, care nu este sub nici o formă o simplă răceală.

Cu tot progresul medicinei, cu apariția medicamentelor dedicate acestui virus, tot vaccinul rămâne principala modalitate de a lupta împotriva virusului… Vaccinat în 8 martie 2021, rapel în 29 martie 2021, booster în 8 octombrie 2021. Acum cîteva săptămâni am stat cinci zile, câte șase ceasuri pe zi în același birou cu un coleg care strănuta, tușea și s-a dovedit peste week-end că avea Covid-19. Nu m-am molipsit…

Vaccinați-vă, vaccinați-vă, vaccinați-vă! Sunt un fost sportiv de performanță, cu un fizic pe măsură, care cu greu a făcut față acestei boli. Nu vă doresc să treceți prin ceea ce am trecut eu… Nu voi mai fi același niciodată, mă bucur că trăiesc, nu vă jucați viața la ruleta SARS-CoV-2… Ca peste tot la jocurile de noroc, „casa” este făcută să cîștige mereu. Asta înseamnă moarte pentru voi…” povesteşte Gabriel într-o postare publicată de reprezentanții RO Vaccinare.

Citeşte şi Studiu extrem de îngrijorător în Israel! Vaccinul Pfizer NU oferă imunitate de durată împotriva Covid! Dupa câte luni se pot infecta cei vaccinaţi


loading...