Mărturia lui Horaţiu Mălăele după ce s-a vindecat de COVID: Nu am prea crezut că există. Când m-a izbit, m-am deşteptat!

Horaţiu Mălăele a făcut mărturii surprinzătoare după ce s-a vindecat de coronavirus. Marele artist a fost confirmat cu noul virus ucigaş la finalul lunii septembrie. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 12:39
Mărturia lui Horaţiu Mălăele după ce s-a vindecat de COVID: Nu am prea crezut că există. Când m-a izbit, m-am deşteptat!

Actorul a recunoscut că nu era o persoană care să creadă foarte mult în existenţa acestui virus până în momentul în care s-a infectat.

„În primul rând, ca foarte mulţi, nu am prea crezut că există, pe urmă era neîndoielnic că îl am şi recuziunea spitalicească a fost groaznică pentru mine, singurul lucru care mi-a mai îndulcit viaţa acolo au fost minunaţii doctori care au stat pe lângă mine şi fetele drăguţe din anturajul lor. Asta m-a mai îmbunat uneori, altfel am fost o perioadă disperat. Dar omul trebuie să treacă şi prin asta, să vadă cât de fantastică este viaţa altfel.

Am ajuns acasă, mi-am revenit şi m-am apucat de treabă, Ştiam că există ceva, dar nu eram aşa de sigur. Când m-a izbit, m-am deşteptat. Vorba unui bătrân: nicicând n-a fost să nu fie într-un fel, acum e în felul ăsta. Se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple, e o fatalitate pe care ţi-o asumi. Vor fi nişte accidente care vor povesti această istorie, unii care vor face ceva ca să consemneze acest traseu, aş fi fericit apoi ca lucrurile să intre în firescul lor”, a povetit Horațiu Mălăele conform alephnews.ro.


loading...