Mărturia ŞOC a taximetristului care a condus-o pe studenta japoneză în mijlocul pădurii VIDEO

A lăsat-o pe studenta japoneză în mijlocul pădurii, după ce a primit 50 de lei de la Nicolae Vlad de la aeroport. Taximetristul care a dus-o pe Yurika Masuno de la Aeroportul Otopeni până la Baloteşti spune că nu-l cunoştea pe criminal. Mărturia plină de contradicţii a lui Răzvan Viorel Covali a fost înregistrată în exclusivitate de o echipă România TV.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 11:00
Mărturia ŞOC a taximetristului care a condus-o pe studenta japoneză în mijlocul pădurii VIDEO

Tânărul taximetrist, care a fost filmat cu camera ascunsă de o echipă a România TV, spune că lua doar ocazional clienţi de la aeroport. Pe 14 august, în ziua cu ghinion, s-a trezit abordat de Nicolae Vlad.

„Idiotul a venit la mine în maşină şi m-a întrebat Băi, mă duci la Măgura?. A îmbârligat-o pe proastă să-i care bagajul. A mai facut de-astea, violuri de-astea. Vorbea engleză bine. Era analfabet, dar vorbea engleză fluent. A ajuns cu ea în afara aeroportului, faţă în faţă cu Casa Romanească, unde e staţie de maxi taxi. Îţi dau 500.000! / Unde e mă, Măgura? / E aici, mă, un kilometru şi ceva. / Zic: bine, urcă-te!„, şi-a amintit taximetristul.

Taximetristului nu i s-a părut curios că tânărul îi plătea 50 de lei pentru o cursă de un kilometru, întrucât „de la aeroport nu există cursă mai ieftină de 40-50 de lei”.

„Ce era să-i zic? Nu te urca. Cinci sute de mii. Pe bune. Cu cinci sute de mii mă duc până-n Berceni” a mărturisit Răzvan Viorel Covali. După ce au stabilit preţul cursei criminalul s-a urcat în faţă, iar victima, tânăra japoneză, s-a urcat în spate. ” Zic, de unde eşti, de sus? Da. Şi unde o duci pe asta? La o femeie”, i-a spus criminalul taximetristului.

Tânărul spune că imediat după ce au intrat în pădurea de la Baloteşti, Nicolae Vlad i-a spus că au ajuns la destinaţie. Deşi a văzut-o pe studenta japoneză nedumerită, el i-a lăsat pe cei doi în pădure.

„Zice. Opreşte, mă. M-am pus pe avarii şi am tras pe dreapta. Până să se dea jos din maşină îl întreabă aia pe el în engleză. Ce-l întreabă aia pe el? S-a uitat femeia în stânga, în dreapta. Unde-i linia de tren? Nu, Gara de Nord”, a mai povestit taximetristul care a dus-o pe japoneză spre moarte.

Răzvan Covali se teme de ancheta procurorilor. El spune că autorităţile vor să găsească urgent vinovaţi, iar lui i se fabrică probe. Le arată o adresă prin care i se anulează carnetul de conducere, datată ulterior uciderii japonezei.

„Ăştia m-au căutat pe mine de când m-am născut şi până-n gaura… şi n-au putut să mă agaţe decât cu permisul. Şi asta e iarăşi o măgărie. Când mi l-a anulat mie? Pe 3 septembrie. Când am fost la Parchet, de către procuror, mi s-a sugerat: „lasă valul să se izbească de zid fără nicio reacţie”. Ce n-au făcut ei atâta timp, vor să facă acum. Toate probele au dus la el”, a adăugat taximetristul.