Mărturia șocantă a criminalului studentei la Medicină. Care a fost motivul pentru care a ucis-o pe Andreea

Criminalul Andreei, studenta de la medicină, ucisă cu zeci de lovituri de cuțit, face declarații șocante. Mirel a povestit în fața anchetatorilor motivul șocant pentru care și-a ucis iubita. Între timp, apar și noi informații despre Andreea. Tânăra era nepoata unui cunoscut magistrat din județul Gorj.

26 mart. 2024, 12:12
Mărturia șocantă a criminalului studentei la Medicină. Care a fost motivul pentru care a ucis-o pe Andreea

Tânărul care i-a luat viața Andreei, studenta de la Facultatea de Medicină din Timișoara, provine dintr-o familie foarte bine văzută în comunitatea din satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin. Vecinii aveau un respect foarte mare pentru părinții criminalului, pe care îi știu ca oameni serioși, gospodari și religioși. Cunoscuții îi descriu ca fiind o familie model, de aceea, când s-a aflat că Mirel este autorul sângeroasei crime de la Timișoara, sătenii au fost șocați. Toți cei care îi cunoșteau îndeaproape spun despre ei că erau o familie frumoasă și împlinită.

Citește și: Detalii șocante în cazul studentei la Medicină, ucise de iubitul gelos cu 30 de lovituri de cuțit. Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă de Mirel

Mirel era văzut ca un băiat liniștit și oamenii nu știu să fi avut vreodată probleme comportamentale. Andreea era apropiată de sora ucigașului, lucru care ar explica, spun rudele ei, prezența sa în apartamentul criminalului. De altfel, acestea susțin că de fapt Andreea și Mirel nu formau un cuplu și că erau doar prieteni, iar băiatul făcuse o obsesie pentru ea.

”Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc”, a spus, pentru Gândul, una dintre rudele Andreei.

Declarațiile rudelor fetei sunt contrazise de criminal. Mirel le-a spus anchetatorilor că avea o relație cu Andreea din octombrie și a povestit cum a pornit cearta dintre ei.

”Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar, în ultima lună, am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A vrut să părăsească apartamentul și am încercat sa o opresc”, le-ar fi spus Mirel anchetatorilor, conform România TV.

 

Cum a ucis-o Mirel pe Andreea

”M-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a mai declarat Mirel Dragomir.