MĂRTURIA unei victime în accidentul din Muntenegru: „M-am trezit şi eram toţi împrăştiaţi pe stânci”

Una dintre cele mai norocoase turiste din autocarul căzut în prăpastie în Muntenegru a povestit că a fost proiectată prin geam şi s-a trezit pe o stâncă, potrivit România TV. Plină de zgârieturi şi vânătăi, femeia a vorbit, într-un salon al spitalului Universitar, despre clipele de groază prin care a trecut. Imaginile au fost filmate cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
26 iun. 2013, 10:44
MĂRTURIA unei victime în accidentul din Muntenegru: „M-am trezit şi eram toţi împrăştiaţi pe stânci”

Femeia este internată la etajul 11 al spitalului Universitar, la secţia „Chirurgie Toracică”.

A intrat în parapetul ăla. A fost o maşină oprită pe care a ocolit-o, a ferit un copil care era pe partea cealaltă şi a pierdut controlul, s-a balansat şi a intrat prin grilajul de la pod. Eram cam al patrulea scaun pe partea cealaltă a şoferului. Că de-aia am şi scăpat. Am sărit, ne-a aruncat pe geam, nu-mi dau seama cum„, a povestit femeia, potrivit România TV.

Femeia s-a trezit pe o stâncă, la fel ca alţi turişti din autocar. Femeia spune că totul a durat foarte puţin şi nu înţelege cum a ajuns în afara maşinii.

M-am trezit, am văzut că pot să merg, să vorbesc, auzeam. M-au luat, ştiu că m-au urcat în Salvare. Eram împrăştiaţi pe stânci pe-acolo, împrăştiaţi aşa. Un domn spune că el s-a trezit, a adunat lucrurile, a şi filmat genţi, ce-a văzut împrejur. A luat aparatul şi a filmat!„, a mai povestit femeia, care a precizat că şoferul „probabil că a mers mai repede decât trebuia prin zona aia„.

România şi Muntenegru sunt astăzi în doliu. 26 iunie a fost declarată zi de doliu naţional pentru victimele accidentului din Muntenegru. În multe biserici din ţară, credincioşii se roagă pentru sufletele celor care au murit în tragicul accident din Muntenegru. În Piaţa Tricolorului din Bucureşti, a avut loc o ceremonie de ziua Drapelului, dar şi în memoria celor 18 victime ale accidentului din Muntenegru.

Răniţii din accidentul de autocar din Muntenegru au fost aduşi în România, marţi, cu două aeronave militare.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 fiind rănite.