Mărturia unei tinere care a şocat o lume întreagă: „Am 21 de ani şi sunt mama unei fete de 15 ani”. Video viral

Mărturia unei tinere în vârstă de 21 de ani a şocat o lume întreagă. Într-un video postat pe reţelele de socializare, aceasta a dezvăluit că este mama unei adolescente în vârstă de 15 ani. Filmuleţul a devenit rapid viral.

05 oct. 2021, 23:54
Mărturia unei tinere care a şocat o lume întreagă: „Am 21 de ani şi sunt mama unei fete de 15 ani”. Video viral

Mărturia unei tinere care a şocat o lume întreagă. Hunter are 21 de ani şi a dezvăluit într-un video pe Tik-Tok că este mama unei fete în vârstă de 15 ani. Tânăra a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă din cauză că este o mamă atât de tânără.

Mărturia unei tinere care a şocat o lume întreagă. Video viral

În filmuleţul postat pe Tik-Tok, Hunter a mărturisit că, din cauza vârstei sale, nu este luată în serios de profesorii fiicei sale şi nici de ceilalţi părinţi ai colegilor adolescentei.

Citeşte şi Şobolan filmat în timp ce se plimba prin salonul unui pacient. Imagini şocante la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi

„Realizez că la 21 de ani sunt mama unei fete de 15 ani. Niciun alt părinte sau angajat al liceului ei nu mă va lua în serios. Parcă văd cum voi fi întrebată în ce clasă sunt când mă voi duce la evenimentele ei… Cum o să reușesc să o învăț să conducă…de abia pot eu să ajung într-un anumit punct. ”, a spus Hunter, potrivit The Sun.

Imediat după ce a făcut dezvăluirile pe Tik-Tok, tânăra de 21 de ani a fost asaltată de mesaje din partea curioşilor care o întrebau cum este posibil să fi devenit mamă la doar 6 ani.

Hunter a explicat că, de fapt, adolescenta de 15 ani este sora ei vitregă şi că a fost nevoită să o ia sub tutela ei după ce tatăl acestora a murit în anul 2015, iar mama adolescentei s-a stins în urmă cu câteva luni.

” Am 21 de ani, sunt studentă și angajată, dar o pun pe Gracie deasupra nevoilor mele. De exemplu, acum stau în mașină în timp ce toți prietenii mei sunt afară. Ea are antrenament și nu vreau să o las singură. Dar sunt fericită să o văd cum iese bucuroasă alături de toți prietenii ei.

Mulți mi-au spus că postez povestea mea pe TikTok special ca să vadă ea și să se simtă prost. Însă nu o interesează. Sunt fericită că locuiește cu mine și că este în siguranță. Am mai fost întrebată dacă este totul legal. Da, totul este 100% legal. Am 21 de ani și sunt mama unei fete de 15 ani. Am absolvit liceul acum trei ani”, a mai spus ea.”, a povestit Hunter.

@hunterenelsoni love overthinking #fyp

♬ original sound – Funny Tiktoks

Citeşte şi Cum arătau în realitate Ștefan cel Mare sau Mircea cel Bătrân. Chipurile celor doi domnitori au fost reconstruite