Mărturia unui fost coleg de orfelinat al fraţilor Kouachi: Eram prieten cu ei, ne înţelegeam bine

Teroriştii de la Paris erau oameni normali şi liniştiţi în adolescenţă. Cel puţin, asta povesteşte unui fost coleg de orfelinat al acestora care a oferit un interviu.

09 ian. 2015, 13:21
Mărturia unui fost coleg de orfelinat al fraţilor Kouachi: Eram prieten cu ei, ne înţelegeam bine

Cei care i-au cunoscut pe fraţii Kouachi, trăiesc clipele prezente cu un impact mai mare, mai ales că le vine greu să creadă că sunt aceiaşi oameni alături de care au copilărit. Digi24 a prezentat mărturia unui fost coleg de orfelinat al fraţilor Kouachi.

Citeşte şi Un cântec scris după masacrul de la CHARLIE HEBDO a devenit viral: Nu îmi este frică de tine, extremistule

I-am cunoscut pe Cherif şi pe Said, am împărţit aceeaşi cameră cu ei. Eram în aceeaşi grupă cu Cherif. Said era într-o grupă mai mare. Erau oameni cât se poate de normali, oameni de treabă. Eram prieten cu ei, ne înţelegeam bine. Nu credeam că se poate ajunge până acolo, am avut o mică îndoială după ce educatoarea orfelinatului mi-a spus că au fost închişi din 2008. Dar când m-am întâlnit cu ei, după doi ani, mi-au spus lucruri complet opuse, că era o poveste veche„, a declarat Miroslav Simonovici, fost coleg de orfelinat cu cei doi atacatori.

Citeşte şi Proprietarul maşinii furate de TERORIŞTII din FRANŢA se DESTĂINUIE: Profesionişti în misiune, extrem de calmi