MĂRTURIA unui neurochirurg despre LUMEA DE DINCOLO: Moartea nu este sfârşitul conştiintei

Nu e om care să nu-şi fi pus măcar o dată în viaţă întrebarea “Există viaţă după moarte?”. Părerile sunt împărţite: unii cred că da, alţii cred că nu, unii sunt convinşi că da, alţii sunt convinşi că nu. Iată opinia unui neurochirurg celebru, dr. Eben Alexander, autorul cărţii “Poof of Heaven” (Dovada că Raiul există), scrisă după ce a stat în comă şi a experimentat lucruri pe care nu credea vreodată să le facă: o călătorie de după moarte.

17 aug. 2013, 19:35
MĂRTURIA unui neurochirurg despre LUMEA DE DINCOLO: Moartea nu este sfârşitul conştiintei

„Si nu numai atat, am vazut-o si eu. Am fost plasat intr-o lume in care noi suntem mai mult decat corpurile si creierele noastre, in care moartea nu este sfarsitul constiintei, ci mai degraba o calatorie cat se poate de pozitiva. Nu sunt prima persoana care descopera ceva evident: constiinta noastra exista si dincolo de existenta trupului. Insa sunt prima persoana (cel putin din cate stiu eu), care a avut o astfel de experienta in timp ce cortextul meu era complet nefunctional. Colegii mei m-au urmarit secunda cu secunda.

Toate studiile de pana acum relavau faptul ca oamenii traiesc aceasta experienta doar cand cortextul le functionteaza cat de putin. Experienta mea, insa, a avut loc in timp ce cortextul meu nu functiona deloc. Iar asta este o evidenta relevata de tomografiile computerizate facute de colegii mei.

Mi-au trebuit luni sa inteleg ce s-a intamplat cu mine. Nu numai ca imi imaginam ca medical este imposibil sa fi fost constient in timpul comei, insa nu-mi explicam nici ce s-a intamplat in acel timp…”

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro