Mărturia vecinilor lui Sima despre celebrul fugar. Ce fel de elev a fost brokerul dispărut VIDEO

Vestea că brokerul Cristian Sima a plecat din ţară a ajuns şi la Olteniţa, oraşul său natal. Deşi n-a locuit prea mulţi ani în localitatea din Călăraşi, numele său este bine cunoscut. Familia lui Sima a fost de vază în Olteniţa, unchiul său fiind chiar primar.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 16:02
Mărturia vecinilor lui Sima despre celebrul fugar. Ce fel de elev a fost brokerul dispărut VIDEO

Numele lui Cristian Sima a ieșit în evidență încă din copilarie. În primul rând, i-a plăcut de mic să învețe. A rmat Şcoala generală din Oltenița, unde unchiul său era director. S-a remarcat a fi un copil inteligent și un iubitor al şahului.

Cei care l-au cunoscut spun despre Cristian Sima i-au plăcut întotdeauna banii şi că își dorea mereu să fie cîștigător.

„Noi oamenii din oraș îl știm ca pe un băiat bun, decent. Ştim din auzite că a fost prin străinătate. Deși, nici nu avea cum să stea în orășelul ăsta la capacitatea dânsului care o avea atunci”, a explicat unul dintre vecinii studentului Sima.

Imaginea lui Cristian Sima era atât de bună printre cetăţenii din Olteniţa, încât primarul s-a gândit chiar să-i ceară ajutorul pentru dezvoltarea orașului.

„Eu nu-l blamez. Totuși cred că nu e adevărat că a delapidat sau că a fugit cu banii. Plecarea mie mi se pare premeditată”, a precizat edilul. 

Familia lui Cristian Sima a plecat din Oltenița în urmă cu mai bine de 10 ani. .