Mărturie CUTREMURĂTOARE a unei ACTRIŢE CELEBRE. "Am fost bătută atât de rău, încât a trebuit să mă prefac MOARTĂ" VIDEO

Publicat: Duminică, 19 Noiembrie 2017 17:27 // Actualizat: Duminică, 19 Noiembrie 2017 17:29 // Sursa: romaniatv.net

O actriţă de top, celebră în România a mărturisit într-un discurs despre violența asupra femeilor, susținut la un eveniment, că în tinerețe a fost bătută atât de rău, încât a trebuit să se prefacă moartă, pentru ca agresorul să se oprească.

Meryl Streep a făcut mărturisirea la o gală de la New York.

"Știu câte ceva despre adevărata teroare. În cele două dăți când am fost amenințată și am fost nevoită să îndur violența fizică, am învățat niște lucruri pe care nu le-aș fi învățat altfel; am fost norocoasă că m-au ajutat instinctele", a spus Meryl Streep, într-un discurs susținut la gala de decernare a Premiilor pentru Libertatea Internațională a Presei.

O celebră jucătoare de tenis face mărturisiri CUTREMURĂTOARE. "M-a bătut până am leşinat! Sinuciderea părea singura opţiune"

"Într-unul din cazuri, m-am prefăcut moartă și am așteptat ca loviturie să se oprească. A doua oară, am văzut cum altcineva era abuzată și am luat-o razna. M-am dus după agresor. Întrebați-o pe Cher, era și ea acolo. A fost un miracol că individul a fugit. Aceste evenimente m-am schimat complet, pentru că femeile descoperă ceva atunci când ajung în situații periculoase. Atunci când ajungem în astfel de situații, avem în spate dezavantajele a sute de ani și, din cauza vulnerabilităților noastre, anticipăm pericolul, ne așteptăm la el, suntem în alertă. Se spune că avem un auz mai fin, un miros mai bun, obervăm detaliile, ce poartă oamenii, trăsăturile lor. Acest lucru este foarte util în jurnalismul de investigație, dar și în actorie", a mai spus Meryl Streep.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie bătută Meryl Streep violenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H