Mărturie cutremurătoare, după ce o asistentă din Olt a decedat de COVID: Îmi spunea că a intra în Puşcăria Iadului!

Fratele unei asistente din Olt care a decedat din cauza coronavirusului a făcut mărturii cutremurătoare cu privire la întâmplările care au făcut-o să îşi piardă viaţa. Victima ar fi fost scoasă de la ATI după ce fratele ei a sunat la urgenţă să spună că aceasta e în stare gravă şi nimeni nu se duce să vadă ce s-a petrecut.

RomaniaTV.net
31 oct. 2020, 18:38
Mărturie cutremurătoare, după ce o asistentă din Olt a decedat de COVID: Îmi spunea că a intra în Puşcăria Iadului!

Victima a decedat pe 26 octombrie 2020, şi, deşi de obicei DSP precizează când e vorba de personal din instituţii publice infectat în focare, despre Eugenia Haita nu s-a spus o vorbă. Fratele ei însă a decis să spună calvarul prin care a trecut întreaga familie.

„La două săptămâni ele erau testate, pentru că lucra în cadrul Centrului de Reabilitare Caracal (n. red. – din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt), ea nu a fost testată la privat, le testau ei. Ea a chemat salvarea şi s-a dus la spital, şi ea şi celelalte două colege care au ieşit pozitiv. Ei i-au spus că are 25 la sută afectat plămânul. Ea cu două zile înainte a pus nişte flori în grădiniţă, a transpirat, a luat-o cu frig, a doua zi a început să tuşească un pic, duminică a mai tuşit un pic, dar nu cred că era din cauza COVID. Au pus-o să refuze internarea, dar ea nu a vrut, şi a cerut să se interneze. Celelalte două au refuzat internarea.

Luni dimineaţă i-au adus tratamentul, fiind cadru medical a vrut să verifice. I-a dat o pastilă din aia de HIV, Kaletra, iar ea a zis că o refuză. Un medic de la Terapie Intensivă, care s-a nimerit atunci pe tură, i-a spus că trebuie să ia schema, că aşa cere protocolul. Ea a zis atunci că nu ia nimic. Ea era infectată cu câteva zile înainte, avea opt-nouă zile şi nu avusese probleme. Luni dimineaţă, la ora 8.00, le-a zis că le ia, s-a speriat. La 10.30-11.00 a făcut pe ea, a făcut diaree şi urină, nu se putea ridica. După ce a făcut pe ea, a început să ne sune. Ne spunea că o arde totul pe interior. Când a venit la ora 1.00 cu tratamentul, a spus că nu le mai ia, dar medicii au început să insiste. După amiază, i-a fost şi mai rău şi a început să ne sune“, a povestit fratele femeii, pentru 10 News Media.

„Am intrat în Puşcăria Iadului”. Declaraţia şocantă făcută de victimă

Femeia şi-a sunat familia necontenit şi a ruga cu disperare să se facă ceva pentru că se simţea rău şi nu o ajuta nimeni. Aceasta îi spunea fratelui ei că a intrat în „Puşcăria Iadului” şi că este foarte speriată.

„Ne spunea să facem cum facem să încercăm să o luăm acasă că se simte foarte rău, nu ştiu dacă de la tratament sau de la COVID. Eu îi spuneam să-l ia, seara la 19.00 i-au dat iar, a doua zi l-a refuzat. A zis că nu mai poate, că nu mai are aer, că o doare carnea pe ea. Doctorul ne spunea că refuză tratamentul, că nu are ce să-i facă. Noi cu gura pe ea, să ia tratamentul în continuare. Făcuse pe ea, dar nu venea nimeni să o schimbe. Nu mai simţea când făcea pe ea, decât se pomenea udă”, a continuat fratele relatarea.