Dan Puric, la un pas de moarte

Dan Puric a povestit la România TV cum era să moară când a trecut pe sub fire de înaltă tensiune. Actorul a spus că în situaţii similare, şansele de supravieţuire sunt minime.

31 dec. 2013, 12:56
Dan Puric, la un pas de moarte

Actorul a povestit cum a învins moartea după ce s-a electrocutat la 20.000 de volţi. Aventura la pescuit era cât pe ce să se transforme într-o tragedie. Dan Puric a exp că avea la el o undiţă din fibră de carbon şi era însoţit de căţeluşa lui, Dulci.

Citeşte şi România lui Dan Puric VEZI UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE

Eu nu mi-am dat seama că din cauză căldurii cablurile de înaltă tensiune de 20 de mii de volţi, vă rog să reţineţi, 20 de mii de volţi erau montate şi erau montate într-un mod ordinar, jegos, mai jos şi am intrat în câmp şi a întrat o hidrocentrală prin omul de aicea, dar am fost puţin mai rapid decât moartea, că în clipă aia am zis: m-am electrocutat, mor„, a declarat actorul.

Dan Puric a precizat că 10 minute nu a mai ştiut nimic de el, iar căţeluşa s-a dus la cabana unde era cazată soţia ca să anunţe, în felul ei, accidentul. Actorul a mai povestit că, potrivit medicilor, în astfel de cazuri, şansele de supravieţuire sunt minime.

Citeşte şi Paradoxalul Dan Puric: „M-am simţit bine când am aflat că am murit” VIDEO

Soţia venea şi zicea: uite un om băut, a căzut pe marginea râului şi doamna care o ajută la copii zice: dar e canadiană lui Dan, a domnului Dan. În clipa aia eu m-am sculat de la pământ singur. Am ridicat capul, am văzut cerul albastru, râul şi soţia care strigă disperată că mie îmi ţâşnea sânge din cap aşa. Am sunat pe domnul doctor Chirilă: „Domnu doctor, am facut-o lată. M-am electrocutat la 20 de mii de volţi” şi mi-a răspuns: „Maestre, dacă nu aţi murit, nu mai muriţi„”, a adăugat Puric.