România lui Dan Puric VEZI UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE

Umple săli şi atunci când tace şi atunci când vorbeşte. Chinezii i-au spus "Marele mut" pentru ceea ce transmite non-verbal, pe scenă. Marele actor şi regizor Dan Puric a fost invitat în ediţia specială de Crăciun a emisiunii Ultima Oră, unde a depănat amintiri şi a vorbit despre România de astăzi.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 12:04
România lui Dan Puric VEZI UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE

„Suntem construiţi din plămada visurilor noastre. Ei vor să ne reteze visul de a fi român. Când dau insistent la televizor cum se ceartă şi cum se bat babele alea, pe care eu le-aş băga la lupte greco-romane, pentru un kilogram de zahăr, eu cred că sunt antrenate special în beciurile Guvernului şi scoase în afară. Păi dacă le dau pensie 3,5 milioane de lei, eu nu ştiu de unde au energie să-şi dea cu pumnii în gură. La 3,5 milioane de lei nu poţi să ai vâna asta decât dacă eşti un neam puternic. Trăiască poporul român!”, a spus Dan Puric la România TV.

„Uitaţi din ce ţară vin eu. Era 3.00 noaptea şi cineva mi-a bătut în uşă. Am ieşit în pijama. Era un pensionar care mă anunţa că vine Florica. Florica era maşina care aducea pui congelaţi. Ăsta s-a dus la Florica şi câteva ore mai târziu am trec eu pe lângă magazinul unde se aduseseră pui. În maşină erau pui congelaţi, iar jos era o coadă congelată. Nu se ştia cine pe cine cumpără. Puii cumpără nişte pensionari congelaţi sau pensionarii congelaţi cumpără puii congelaţi? Era o nenorocire”, a mai povestit Dan Puric.

„La Armăşeşti, în spitalul ăla amărât, toţi erau bolnavi. Şi bolnavii şi doctorii. Doctorii erau trişti. Şi mama i-a resuscitat pe toţi. A zis că a închiriat o butelie cu oxigen din sat. Butelia avea forma unei ţigănci mici şi grase. Era sănătoasă tun şi a internat-o la rezervă. Toţi doctorii şi asistentele treceau pe la ţigancă ca să le ghicească”, a mai povestit actorul.