Mărturie ŞOC în cazul uciderii campioanei de la golf. „I-a spus că simte o dorinţă uriaşă să ucidă şi să violeze!”

Celia Barquin Arozamena (22 de ani), fosta campioană europeană într-o competiție pentru amatori, a fost înjunghiată de mai multe ori chiar pe terenul de golf, de la Coldwater Links (Iowa), după care trupul i-a fost aruncat într-un iaz din apropiere.

19 sept. 2018, 14:31
Mărturie ŞOC în cazul uciderii campioanei de la golf. „I-a spus că simte o dorinţă uriaşă să ucidă şi să violeze!”

Polițiștii s-au mișcat rapid și l-au reținut după doar câteva ore pe Collin Daniel Richards (22 de ani), un individ fără adăpost care își făcuse culcuș în pădurea din zonă. După primele investigații au ieșit la iveală și primele detalii, care fac lumină în acest caz terifiant.

Crimă înfiorătoare. O tânără declarată Sportiva Anului 2018 a fost asasinată pe terenul de golf

„În timpul unor căutări în pădurea de lângă terenul de golf, poliţiştii au întâlnit un bărbat care le-a spus că un alt individ fără adăpost care locuia în pădure i-a spus că simte o dorinţă uriaşă să ucidă şi să violeze. Richards avea mai multe zgârieturi pe faţă, dovadă a unei lupte şi încerca să ascundă o rană pe mâna stângă”, a spus Geoff Huff, unul dintre polițiștii implicați în anchetă.

În cortul în care Richards dormea în pădure, poliţiştii au găsit un rucsac cu haine pătate cu sânge, dar şi un cuţit, semne care indică clar faptul că el este autorul. În urma tuturor acestor elemente, Collin Daniel Richards a fost arestat și pus sub acuzare pentru omor.