Mărturie șocantă! Andreea Esca a fost bătută și dată afară din casă: ”M-au lăsat pe preș”

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Vedeta a povestit recent o întâmplare din copilărie în care a fost bătută de către părinți, dată afară din casă și lăsată pe preș.

23 nov. 2020, 23:09
Mărturie șocantă! Andreea Esca a fost bătută și dată afară din casă: ”M-au lăsat pe preș”

Mărturie șocantă. Andreea Esca a avut întotdeauna o relație apropiată cu urmăritorii săi, aceasta nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte mai sensibile. Recent prezentatoarea TV a povestit despre o întâmplare petrecută în prag de sărbători, conform wowbiz.ro.

Citește și: Dan Bittman o acuză pe Andreea Esca de minciună: „Şi-a înscenat boala. Cred că nu e nimic adevărat acolo”

Prezentatoarea TV a fost bătută de către părinți după ce s-a dus la o colegă de grădiniță fără să anunțe. Andreea Esca a povestit cum a fost dată afară din casă și lăsată pe preșul de la intrare.

Mărturie șocantă. ”Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mărturisit Andreea Esca.

Care a fost primul salariul al Andreei Esca

Emisiunea „La Măruţă” de la Pro TV a împlinit 13 ani de emisie, iar una dintre invitatele speciale ale lui Cătălin Măruţă a fost chiar Andreea Esca, colega sa de trust. Cei doi au depănat amintiri, iar la un moment dat, prezentatoarea TV a dezvăluit primul ei salariu, dar şi ce şi-a cumprat de acei bani.

În timp ce se uitau peste fotografii, Andreea Esca şi-a amintit faptul că primii săi bani pe care i-a câştigat au fost 100 de lei. Vedeta și-a dat primul salariu, pe vremea când era la liceu, pe o pereche de cercei și nu regretă!

‘Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei’, a spus Andreea Esca.