Dan Bittman o acuză pe Andreea Esca de minciună: „Şi-a înscenat boala. Cred că nu e nimic adevărat acolo”

Dan Bittman face noi declaraţii şocante. După ce a susţinut în repetate rânduri că măsurile autorităţilor de limitare a răspândirii COVID-19 sunt anormale şi că România ar trebui să adopte modelul suedez, artistul susţine acum că Andreea Esca şi-a înscenat boala.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 18:38
Dan Bittman o acuză pe Andreea Esca de minciună: „Şi-a înscenat boala. Cred că nu e nimic adevărat acolo”

Dan Bittman, invitat într-o emisiune moderată de Mădălin Ionescu, a spus că pentru el e destul de evident că îndrăgita prezentatoare tv a răspândit informaţii false. Artistul mai spune că e una dintre persoanele plătite să spună că a fost infectată cu COVID.

Dan Bittman o acuză pe Andreea Esca de minciună

„S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat”, a declarat artistu, potrivit Gândul.

Dan Bittman i-a transmis şi un mesaj Andreei Esca:  „Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a mai spus Bittman.

Experienţa Andreei Esca cu COVID

În luna iulie a acestui an, Andreea Esca a povestit care nu doar ea, ci şi doi membri ai familiei sale, au fost infectaţi. Prezentatoarea a explicat cum a fost pentru ea experienţa şi cât de greu i-a fost.

„Am fost bolnavă cu Covid-19 atât eu, cât si soțul meu și unul dintre copii. Mulțumită medicilor suntem bine și avem un rezultat extraordinar. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate. Nu te astepti sa ți se întâmple ție. Primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu, am pus pe seama unei intoxicații alimentare, dar ni s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febra, peste 40 grade Celsius, de obicei după prima zi, trecea.

Citeşte şi Lavinia Pîrva, fără verighetă. Ce spune despre divorţ

Am chemat salvarea, el a ieșit pozitiv, eu negativ. Imediat a fost dus la spital, iar eu am hotărât să rămân în izolare pentru 14 zile și să se facă testul băiatului nostru care locuiește cu noi. I-am făcut acest test și lui Aris și a ieșit și el cu un rezultat pozitiv, el până în acel moment neavând niciun alt simptom, decât îmi spunea că îl deranjează puțin gâtul, că crede că e roșu în gât, dar că nu ceva semnificativ, nu febră.

Așa că în a doua zi după ce a fost internat Alex, l-am internat și pe Aris, și a făcut și fiica mea testul, deși ea nu locuiește cu noi și nu avusesem prea mare contact, dar ca să fim siguri și să nu punem pe nimeni în pericol în jur și-a făcut și Alexia testul și i-a ieșit negativ. Iar ei doi, după cum ți-am spus, s-au dus și s-au internat imediat la spitalul «Victor Babeș» din București, amândoi în același salon”, spunea Andreea Esca la momentul acela.