Mărturii cutremurătoare ale mamei pădurarului ucis în Maramureş: „Vreau neapărat să găsim adevărul. Să fie pedepsit vinovatul”

Mama pădurarului ucis în Maramureș a distrusă după ce și-a pierdut fiul, unicul ei sprijin. Tragedia a venit după ce în urmă cu doar 5 luni i-a murit și soțul. Femeia nu mai poate dormi noaptea și plânge într-una. Crede că fiul ei a fost ucis de hoții de lemne și spune că nu va avea liniște până când vinovatul nu va fi prins. Ea se teme însă că mafia lemnului din zonă va mușamaliza acest caz.

RomaniaTV.net
01 dec. 2019, 11:31
Mărturii cutremurătoare ale mamei pădurarului ucis în Maramureş: „Vreau neapărat să găsim adevărul. Să fie pedepsit vinovatul”

Pădurarul de 37 de ani a fost ucis cu propria armă de hoții de lemne la mijlocul lunii octombrie. Tragedia a avut loc într-o pădure privată din localitatea Lăpuș, pădure pe care bărbatul a păzit-o chiar cu prețul vieții.

„Mai zicea că îl amenință, că el nu-i lăsa să fure. Aici e mare mafie, în zona asta. Și mie frică că cine știe cum o să o scoată la capăt ca să nu-l pună pe vinovat la pedeapsă. După ce a murit tatăl lui, a rămas el și acum nu mai am pe nimeni. Am rămas noi două femei singure cu trei fetițe mici”, spune distrusă de plâns femeia.

Mama pădurarului ucis cu sânge rece spune că nu va avea liniște până când vinovatul nu va fi prins și pedepsit.

„Eu așa cred că l-a omorât, împușcat cineva dintre hoții de lemne. Și vreau neapărat să găsim adevărul. Să fie pedepsit. Sunt terminata. Nici nu mai pot să dorm noaptea, plâng întruna. Am trecut cu soțul printr-o boală gravă în urmă cu 5 luni. Și pe când m-am mai liniștit un pic, am primit vestea asta tragică.”, a mai spus femeia.