Mărturii cutremurătoare făcute de tânăra bătută cu bestialitate de soț pe o stradă din Bistrița-Năsăud. „Mă doare de la umeri în sus, nu pot să mănânc”

Tânăra de 20 de ani bătută cu cruzime pe o stradă din Bistriţa-Năsăud de soţ a făcut declarații cutremurătoare cu privire la motivele bărbatului de a recurge la violență.

16 mart. 2021, 18:09
Mărturii cutremurătoare făcute de tânăra bătută cu bestialitate de soț pe o stradă din Bistrița-Năsăud. „Mă doare de la umeri în sus, nu pot să mănânc”

Tânăra a mărturisit că are dureri mari nu poate să mănânce și va fi nevoită să poarte guler cervical. Soțul violent este în arestul poliției, însă îngrijorarea mare a femeii este că ordinul de restricţie pe care l-a obținut ar fi de doar câteva zile.

„De la umeri în sus tot mă doare. Deci cu gât cu cap tot. Nu pot să mănânc. Urmează să îmi iau iarăși tratamentul să port gulerul cervical. Am dureri tot timpul. Sper să înceteze, să nu mai fie agresiv. Avem ordin de restricție, dar este valabil doar pe cinci zile, am înțeles că atât se poate face”, a spus Florentina la Antena 3.

„Sunt hotărâtă să merg până la capăt. Am apelat de multe ori la Poliție. Mereu mi se spune că nu are ce să facă, că avem aceleași drepturi asupra copiilor. Motivul pentru care m-a lovit a fost pentru că nu am vrut să merg acasă și nu am vrut să îi spun unde stau cu copiii”, a mai spus tânăra.

Florentina şi Cătălin au doi copii: unul de 5 ani şi unul de 3 ani. Între ei au existat conflicte de multă vreme, iar în perioada în care femeia era plecată la muncă în Germania, soţul o ameninţa la telefon. La întoarcerea în ţară, Florentina a decis să nu se mai întoarcă în casa în care, anterior, locuise cu soţul ei, în satul Telciu, ci să meargă împreună cu cei doi copii la naşa ei, la Năsăud.

La scurt timp, femeia a mers la Poliţie pentru a demara acţiunea de divorţ. Acolo a trebuit să se întâlnească cu soţul ei. După ce au ieşit din secţia de Poliţie, bărbatul a început să se ţină după ea. Femeia fusese însoţită la Poliţie de naşa ei şi de cei doi copii, aceştia rămânând în maşină astfel încât copiii să nu dea ochii cu tatăl lor.

„A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori […] Eu am rămas cu copiii în mașină și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la staţia Peco. A zis că ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o”, a continuat naşa victimei.

Femeie bătută cu bestialitate de soţ în plină stradă pentru că voia să divorţeze de el. VIDEO

Noi detalii despre moartea tinerei de 20 de ani, care a fost găsită spânzurată în dulap, la Iași. La ce concluzie au ajuns medicii legiști după finalizarea necropsiei