Mărturiile ROMÂNCEI supravieţuitoare a atentatelor din Paris: La fiecare pocnitură mai puternică tresar VIDEO

Este povestea miraculoasă a unei femei din Constanţa. Deşi a fost rănită în carnagiul din noiembrie, a găsit resurse să treacă peste acele clipe dramatice.

RomaniaTV.net
13 ian. 2016, 12:08
Mărturiile ROMÂNCEI supravieţuitoare a atentatelor din Paris: La fiecare pocnitură mai puternică tresar VIDEO

Pe 13 noiembrie 2015, Cezara Popescu se plimba cu două prietene prin centrul Parisului, când s-a dezlănţuit iadul.

„Cu cât ne apropiam, sunetul era mult mai puternic și am crezut că sunt petarde. M-am uitat în stânga și la aproximativ 50 de metri am văzut un tânăr care îndreaptă spre noi o armă mare„, povesteşte Cezara. .

Constănţeanca a fost rănită la cap de mai multe schije.Nici polițiștii de acolo, cei de la anti-tero, nu își dau seama cum am scăpat noi. Am scăpat și asta înseamnă că nu mi-am terminat treaba pe aici. Pot să îmi cresc copiii, să îi văd mari. Le-am spus despre ce a fost vorba, dar am încercat să minimalizez cât am putut situația pentru a nu-I speria”, a continuat ea, potrivit România TV.

Cezara încă are în scalp schijele care au rănit-o. „Da, le păstrez şi vreau să nu le mai păstrez. O să am o intervenţie pe 13, la 2 luni de la atentat…oricum, la fiecare pocnitură mai puternică tresar, dorm un pic mai puţin, să zic aşa şi apreciez mai mult viaţa”, a mai spus Cezara Popescu.

Atacurile de la Paris au îndoliat Franţa, în atentate au murit 129 de oameni.