Mărturii din iadul în care stau fetele răpite. O fată traficată de reţea face dezvăluiri şocante VIDEO

Publicat: Luni, 07 Octombrie 2019 21:31 // Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2019 21:51 // Sursa: romaniatv.net

Maria este una dintre miile de fete victimă a reţelelor de prostituţie. Ea a făcut în două rânduri dezvăluiri la România TV, în interviuri înregistrate, dar luni seară a acceptat să vorbească în direct despre reţelele de prostituţie din Italia, cum sunt tratate fetele din România şi coşmarul pe care acestea trebuie să îl îndure zi de zi, ani de de zile.

"Am lăsat de o parte pentru moment frica şi sper că vorbind eu în seara asta să se ridice şi alte voci şi să spună situaţia în care sunt şi să ceară ajutor", a spus Maria, la România TV. Ea însăşi a fost victimă a reţelelor de prostituţie, fiind obligată să lucreze timp de şase ani pentru acestea. În tot acest timp a încercat să scape, fugind la persoane în care aveau încredere, dar acestea o dădeau înapoi reţelei. "Aceste reţele sunt ca pânzele de păianjen, pe tot teritoriul Italiei. Nu există orăşel în care să nu fie fete românce. Unele au 15-16 ani, dar nu spun nimic, pentru că le e frică", a spus Maria, la România TV.

"90 la sută dintre fetele luate din România sunt de la ţară, foarte puţine de oraş. Provin din familii cu situaţie financiară precare. Familiile sunt ademenite cu diverse bunuri şi promisiunea că fetele vor trimite bani din străinătate, că vor lucra la restaurante, hoteluri...", a mai spus Maria.

Citeşte şi Înregistrare BOMBĂ cu o prostituată ce dezvăluie calvarul fetelor scoase din ţară VIDEO

Ea a povestit şi propria experienţă, petrecută pe stradă, dar şi în camere de hotel. Ea a povestit cum fetele erau obligate să facă 25.000-30.000 euro pe lună, din prostituţie. "Stai în stradă de la 10 la 5 dimineaţa. În timpul ăsta faci 10-15 maşini, dar când nu ajungeai să faci 800-1.000 de euro pe seară te puneau să lucrezi şi pe hotel. Aşa ajunge o fată să facă la 30.000 de euro, din care se alege cu foarte puţin, iar asta numai dacă se dă cu capul de pereţi, să trimită în ţară, la familie, 2-300 de euro".

Maria a încercat să facă plângere la Poliţia din Craiova, în urmă cu patru ani, dar nu a fost băgată în seamă. "Am probat pe pielea mea nepăsarea autorităţilor. În momentul în care am mers să fac plângere împotriva unei persoane, în România, împotriva unei persoane, spunând că acea persoană mă obligă să mă întorc în Italia, să muncesc. În momentul acela autorităţile mi-au spus că nu pot lua o plângere scrisă şi pot să aleg să nu plec. Le-am spus "Da, dar sunt ameninţată, ajutaţi-mă. Nimeni nu vrea să facă nimic".

La fel i s-a întâmplat Mariei şi în Italia, când a vrut să depună plângere. "Am avut cam acelaşi rezultat. Când le-am spus că sunt prostituată mi-au râs în faţă. Du-te la tine acasa, în România! Noi ce vrei să facem? Cine te-a pus să te bagi în toate astea", i-au răspuns autorităţile italiene.

Mărturisirea Mariei în materialul video de mai jos:

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H