Mărturii din INFERNUL de la Constanţa. Cum descrie un SUPRAVIEŢUITOR momentele de GROAZĂ din restaurant VIDEO

Un tânăr care se afla în pub-ul situat deasupra restaurantului Beirut, care a ars ca o torţă, sâmbătă seară, la Constanţa, a povestit clipele de groază prin care a trecut. Cu lacrimi în ochi, bărbatul spune că s-a născut a doua oară şi este convins că are o stea norocoasă, în condiţiile în care, în acelaşi incendiu, trei tinere dansatoare şi-au pierdut viaţa.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 12:08
Mărturii din INFERNUL de la Constanţa. Cum descrie un SUPRAVIEŢUITOR momentele de GROAZĂ din restaurant VIDEO

„A fost ca un Iad. Era fum foarte mult”, își începe povestirea bărbatul.

În momentul izbucnirii incendiului, tânărul se afla în clubul „Legendary Pub”, aflat de deasupra restaurantului „Beirut”. Povestește că a plecat la toaletă, iar la  un moment dat a văzut cum fumul gros invadează toată încăperea. A încercat cu disperare să găsească o ieșire. Nu a reușit, așa că a sunat imediat la 112, scrie reporterntv.ro.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI în cazul TRAGEDIEI de la Constanţa. SFÂRŞIT CRUNT pentru cele trei victime. Vezi cum au murit

„Nu era niciun geam, nimic. Am dat în pereți ca să găsesc un geam, dar nimic. Nu aveau nici aerisire. Am sunat la 112. Nu am găsit ieșirea. Într-un final a venit un prieten care m-a scos de acolo”, a mai povestit bărbatul.

 

În total, 4 persoane au fost rănite în urma incendiului. Pe lângă bărbatul din clubul de deasupra restaurantului și tânăra dusă la București, au mai avut nevoie de îngrijiri medicale alte 3 persoane: două care au ajuns în urgență, dar au fost externate și un pompier, tratat la fața locului.

Citeşte şi Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Trei tinere dansatoare şi-au pierdut viaţa, ele nereuşind să iasă din vestiarul în care se schimbau, aflat la etaj. Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, acestea au murit după ce podeaua vestiarului s-a prăbuşit. Una dintre ele a fost găsită carbonizată de pompieri.