Mărturii din tramvaiul 41: Pasagerii erau plini de sânge, aveau capetele sparte VIDEO

Doi tineri care se aflau într-unul dintre tramvaiele implicate în accidentul din Pasajul Lujerului au descris momentul de după impact, când pasagerii erau speriaţi şi plini de sânge.

RomaniaTV.net
10 mai 2012, 12:05
Mărturii din tramvaiul 41: Pasagerii erau plini de sânge, aveau capetele sparte VIDEO

„Era aglomeraţie, erau mulţi oameni în vârstă, copii. Noi eram în al treilea tramvai, la uşa din spate. În momentul în care tramvaiele s-au lovit, oamenii care erau în spatele nostru au căzut peste noi. Pasagerii erau plini de sânge, aveau capetele sparte. Şi vatmanul era zgâriat pe faţă şi plin de sânge. Am împins în uşi, am dat cu picioarele şi a coborât toată lumea. Mulţi erau grav răniţi”, povesteşte clipele de groază prin care a trecut unul dintre cei doi adolescenţi.

El a declarat că tramvaiul avea viteză mare şi că nu îşi aduce aminte să fi auzit vreo frână înainte de momentul impactului. „Tramvaiul avea viteză foarte mare. Nu-mi aduc aminte să fi auzit vreo frână„, a mărturisit acesta.

Tânărul a fost lovit la gât, fiind examinat de medicii de la Spitalul Universitar. „La spital mi-a făcut radiografie, ecografie, m-a consultat un chirurg şi mi-a dat un tratament. Mă mai doare la gât. Ambulanţele au venit foarte repede”, a mai spus tânărul.

Joi dimineaţă, în Pasajul Lujerului, trei tramvaie de pe linia 41 au un fost implicate într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe sensul spre Piaţa Presei Libere. Primul tramvai implicat în accident a rămas defect pe linie, cel de-al doilea a oprit, însă al treilea vagon n-a mai reuşit să oprească la timp şi a lovit cele două tramvaie din faţă oprite pe linie. În urma impactului, două dintre tramvaie au deraiat, respectiv cel de-al doilea şi al treilea.