Mărturii după moartea clinică. Vezi ce spun oamenii că se găseşte în lumina orbitoare VIDEO

Şi-au văzut propriul trup de undeva de sus. Şi au urcat, la cer, printr-un tunel de lumină sau de întuneric. La capătul tunelului, au pătruns într-o lumină orbitoare. Peste 8 milioane de oameni au trăit o astfel de experienţă. Corneliu Vadim Tudor va povesti o experienţă personală.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 08:28

Toţi spun că, pe măsură ce au intrat în această lumină, au fost pătrunşi de un sentiment de iubire şi de pace. Şi-au întâlnit rudele şi prietenii. Au ales să se întoarcă în trup, din motive dferite, dar spun că experienţa a fost unică, greu de descris în cuvinte. „Doamne, aleg să mă întorc pe Pământ doar pentru ei. În clipa următoare imaginea s-a şters. M-am uitat încă o dată la poartă. M-am uitat la oamenii aceia care mă strigau şi am început să cobor. A fost aşa de crunt să guşti veşnicia într-un trup de pământ”, a spus un bărbat.

Povestea a trei dintre ei a fost prezentată la „România de poveste”, de la România TV. Un ateu, un pastor şi un alcoolic l-au văzut pe Dumnezeu şi descriu iadul şi raiul. „Pentru prima dată în viaţa mea am început să mă rog la Dumnezeu. Am zis: dacă exişti, Doamnezeule cu adevărat, te rog să mă ierţi şi să mă scapi de acest foc îngrozitor al iadului”, a spus ateul.

 


loading...
Partenerii noștri