MĂRTURII în EXCLUSIVITATE ale martorilor TRAGEDIEI AVIATICE din Sibiu VIDEO

ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBU. Cei mai mulţi martori susţin că aeronava părea că zboară haotic. Nişte săteni au văzut scântei şi flăcări ieşind din spatele elicopterului, iar alţi oameni au văzut că a atins nişte copaci.

23 nov. 2014, 12:00
MĂRTURII în EXCLUSIVITATE ale martorilor TRAGEDIEI AVIATICE din Sibiu VIDEO

ELICOPTER PRĂBUŞIT SIBU. Zeci de oameni au văzut elicopterul militar cu câteva momente înainte să se prăbuşească. Unii dintre ei susţin că aparatul de zbor a încercat să aterizeze pe terenul de fotbal din localitatea Criş, potrivit România TV.

S-a dus în sus şi nu a durat zece minute şi s-a întors înapoi. Apoi a luat-o pe partea cealaltă şi s-a dus încolo. Ar fi încercat aici pe terenul de fotbal dar nu a reuşit că era prea jos„, a declarat un martor.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis participă la ceremonia în onoarea militarilor morţi în accidentul aviatic din Sibiu

Un învăţător şi elevii săi au văzut din clasă cum elicopterul a atins vârfurile unor copaci. În timp ce un bătrân spune că aeronava a trecut la aproximativ un metru de coşul de fum al casei sale.

S-a pălit de o creangă la copacul acela. L-a atins cu coada„, a declarat un elev.

Cum mergea vedeam aşa în spate că sar scântei şi venea şi flacăra„, a povestit o femeie.

Oamenii susţin că aeronava a survolat zona minute bune şi părea că are probleme: „Mergea dezechilibrat, se tot întorcea pe o parte aşa„.

Mărturiile oamenilor sunt foarte importante pentru ancheta procurorilor militari.

CITEŞTE ŞI Anchetă de PROPORŢII în cazul ELICOPTERULUI PRĂBUŞIT în Sibiu. Zeci de martori vor fi audiaţi

Un elicopter militar model IAR-330 PUMA s-a prăbuşit, vineri dimineaţă, la limita dintre judeţele Sibiu şi Mureş, la bordul elicopterului aflându-se zece persoane. Opt militari au murit şi doi au fost răniţi în accident.