Mărturii tulburătoare: Arsenie Boca a fost dezgropat de trei ori. Ce au găsit securiştii în mormântul său VIDEO

Arsenie Boca a continuat să facă minuni şi după trecerea la cele veşnice. România TV a difuzat un reportaj în care a dezvăluit câteva dintre secretele incredibile şi bine tăinuite de securişti despre moartea acestuia, dar şi ce minune li s-a arătat celor care i-au profanat mormântul.

03 ian. 2016, 16:41
Mărturii tulburătoare: Arsenie Boca a fost dezgropat de trei ori. Ce au găsit securiştii în mormântul său VIDEO

După o viaţă în care universul parcă asculta de dânsul, părintele Arsenie Boca le-a dat de ştire celor care-l însoţeau pe ultimul drum că minunile nu se vor opri. Părintele Boboia, care i-a dus sicriul, a fost cel care a trăit primul miracol.

Am avut şansa şi fericirea…. Simţeam că am să văd o minune la părintele, dar nu ştiam ce. Am stat în faţa dânsului în biserică o jumătate de oră şi l-am fixat bine în inima mea şi am sărutat Evanghelia, crucea şi mâinile. De patru zile era în sicriu şi era… pot să spun de atunci, să-l pui în raclă, sfinte moaşte, aşa era de uscat, la faţă şi la mâini, dar palmele când le-am văzut eu erau roz, aşa cum vedeţi palma mea.

Şi l-am dus pe umăr şi nu l-am simţit pe umăr şi am întrebat un preot: cum l-ai simţit? Şi părintele Vamvulescu Petru mi-a răspuns: eu am pus mâna deasupra, oare îl mai avem pe umăr sau nu? Deci nu s-a lăsat greu pe noi, să ne apase. Aia a fost viaţa dânsului să ne ia el pe umăr„, îşi aminteşte părintele Nifon Boboia.

Citeşte şi MINUNE la MORMÂNTUL PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. Sfântul a izgonit DIAVOLUL dintr-o femeie posedată

Părintele Nifon, cel cu care l-am dus pe părintele Arsenie pe urmar, în sicriu, până la mormânt, dă mărturie credincioşilor despre multe minuni ale părintelui Arsneie. El a strigat către mine când scoteam sicriul cu părintele pe uşa de la Prislop, că sicriul se duce în sus, şi eu i-am adeverit că e că un fulg pe umăr„, spune şi părintele Petru Vamvulescu.

Citeşte şi Profeţie cutremurătoare a lui Arsenie Boca: „România va fi ÎNCONJURATĂ DE FLĂCARI!”

„Să nu ascundem încă un lucru, părintele Arsenie a fost de trei ori scos din mormânt. Prima dată, la trei zile după îngropare, fiindu-le frică securiştilor să nu învie, cum îi era ferică lui Irod că Iisus este sfântul Ioan Botezatorul, căruia îi tăiase capul. A două oară l-au scos după un an, fără explicaţii, a treia oară, de vreo 6 ani, într-o împrejurare deosebită – a ieşit ca un izvor de apă din mormântul părintelui Arsenie, care nu a putut fi oprit. Atunci s-a deschis mormântul şi s-a scos apa din mormânt cu găleţile şi s-a adunat în butoaie.

Capacul de pe sicriu a fost găsit într-o parte şi sfintele oase erau pline cu apă şi noroi. Au fost spălate şi aşezate într-un sicriu nou, de stejar, pe care eu l-am adus în spinare de la mănăstire până la mormânt. Erebuie să va mărturisesc că în noapatea aceea părintele Arsenie m-a chemat tainic şi pe mine, că să fiu de faţă, ca martor la dezgroparea lui care s-a făcut în pripă, la lumina lumânărilor şi a lunii„, mai spune preotul Vamvulescu. „Am băut apă scoasă din mormânt şi i-am sărutat sfintele oase, şi mai ales capul care era înmiresmat şi l-am ţinut în mâinile mele tremurând„, a adăugat acesta.

Din mărturiile preotului Vamvulescu ies la iveală lucruri terifiante despre modul în care s-a săvârşit din viaţă părintele Arsenie Boca. Se pare că mecanismul represiv al regimului comunist s-a hotărât să îi grăbească sfârşitul prin mijloacele cu care în epoca se rezolvau asasinatele politice, iradierea. „El nu a murit numai pentru că a fost iradiat, probabil în toamna anului 1989. Văzând că părintele Arsenie s-a ridicat din moarte, i-au dat lovitura fatală. Părintele Arsenie a fost dus în pădurea de brazi de la Sinaia şi răstignit„, susţine preotul Vamvulescu.