Mărturiile politicianului vândut de Nicolae Ceauşescu. Dezvăluiri ŞOCANTE despre regimul comunist VIDEO

România TV vă prezintă un interviu-document în exclusivitate cu liberalul vândut de Nicolae Ceauşescu. Dinu Zamfirescu, membrul fondator al PNL, face mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost chinuit, urmărit şi bătut de regimul comunist şi vorbeşte despre violenţa dictatorului Ceauşescu.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 13:56
Mărturiile politicianului vândut de Nicolae Ceauşescu. Dezvăluiri ŞOCANTE despre regimul comunist VIDEO

Ceauşescu era unul din cei violenţi. Viaţa era destul de insuportabilă să te ştii tot timpul filat şi chemat la interogatorii. Anchetele au fost dure, am fost bătut. Am aici un memoriu către Ceuşescu: m convingerea că numai in acest mod se poate pune capat abuzurilor la care sunt supus de organele consiliului securităţii statului. Am remarcat ca sunt urmarit pe strada, telefonul da semne de perturbare ciudata, sunt cautata de tot felul de oameni cu care nu am mai avut niciun fel de legatura de ani de zile si care brusc si-au reamintit ca exist, ca vor sa ma vada si daca reusesc sa ma provoace la discutii cu caracter politic. Sunt in situatia de a nu mai raspunde la telefon, de a privi cu suspiciune orice om din preajmă sau fiecare privire de pe strada. Simt nevoia sa ma intreb daca nu cumva sunt indezirabil in tara mea. Presiunile intolerabile la care sunt supus ma fac sa-mi pun intrebari pe car nu mi le-am pus niciodata. Sa fiu oare nevoit sa-mi parasesc ţara alături de familia mea? >> „, a povestit pentru România TV Dinu Zamfirescu, membrul fondator al PNL.

Citeşte şi: Nicu Ceauşescu, poveste de dragoste interzisă. Iubita lui, obligată să facă un avort

„La 3, 4 zile aceste filaje au incetat, dar nu mi s-a acordat totusi permisiunea de a pleca in strainatate, decat mai târziu când s-a ajuns la cumpararea mea… 5.000 de dolari, la vremea respectivă”, a mai spus Zamfirescu.

Citeşte şi: DOCUMENT EXCLUSIV destinat lui Ceauşescu. Vezi de ce îi dădeau nemţii milioane de dolari dictatorului VIDEO

„Eu sunt foarte curios unde sunt acesti bani, pentru că aş vrea sa-i recperez. Banii ăştia au fost plătiţi. Eu i-am rambursat că m-am angajat în Franţa si am lucrat. Sunt bani care zic eu ca au fost luati pe nedrept de statul roman. Am plecat exact în 1975 în iunie cu tot cu familie. Noi voiam sa plecam cu trenul ca puteai sa iei bagaje mai multe decat cu avionul. Am primit un tel de la cumnatul meu, plecati imediat. Au mai cerut niste bani, pe care nu-i mai aveam şi daca ramaneati riscati să vi se oprească paşapoartele. Au cerut 15 mii de franci francezi, 2.500 de dolari”, a încheiat membrul fondator al PNL.

CITEŞTE ŞI: Destinul lui Nicu Ceauşescu. În câteva zile a trecut de la prinţişor, la cerşetor