MĂRTURIILE tinerelor obligate de Cămătari să se prostitueze: Erau bătute şi violate VIDEO

Tinerele care făceau parte din reţeaua de prostituţie a clanului Cămătaru erau bătute, violate şi ameninţate. Multe dintre ele erau minore şi au ajuns pe mâna Cămătarilor după ce au fost răpite direct de pe stradă. Fetele au povestit procurorilor coşmarul prin care au trecut, iar mărturiile lor sunt cutremurătoare.

28 feb. 2013, 09:57
MĂRTURIILE tinerelor obligate de Cămătari să se prostitueze: Erau bătute şi violate VIDEO

Tinerele obligate de Cămătari să practice prostituţia erau scoase la vânzare în special în Discoteca Herăstrău din Capitală, potrivit România TV. Multe dintre fete erau minore şi spun că erau bătute, umilite şi ameninţate atunci când nu obţineau suficienţi bani de la clienţii lor.

Sile Cămătaru a început să mă agreseze fizic cu pumnii şi picioarele pentru a mă determina să accept să-i plătesc din sumele obţinute de la clienţi„, a spus una dintre fete.

Clanul Cămătaru avea o structură piramidală, în care sarcinile erau bine împărţite. De proxenetism şi prostituţie se ocupa Sile, ajutat de mama lui, alături de doi fraţi, Angela şi Constantin Stoica.

Ştiu că Angelica, împreună cu mama sa, le bătea pe fete când era nemulţumită, le lua hainele, bijuteriile şi le speriau că le vând la ţigani. Majoritatea fetelor erau din Chişinău„, a declarat una dintre fete procurorilor.

În timpul zilei, fetele trebuiau să facă menaj, iar seara erau duse la Discoteca Herăstrău şi obligate să se prostitueze. „Fetele Angelicăi şi ale lui Sile erau ţinute într-o adevărată sclavie, li se permiteau să se spele la program şi erau organizate milităreşte. Totodată, erau folosite şi pentru a face curăţenie în casele Angelicăi, ale lui Sile şi Mimi”, povesteşte o altă tânără.

În anul 2000, una dintre minore a fost violată de Sile Cămătaru şi apropiaţii lui. „Precizez că, după ce am fost dusă în apartamentul în care m-a ţinut cu forţa Sile Cămătaru, am fost violată de către acesta. A mai fost chemat acest „Alex” împreună cu alte persoane, care, de asemenea, m-au violat„, a declarat minora.