Mărturiile unei nimfomane: Să mă gândesc la sex era primul lucru pe care îl făceam. Simţeam că trupul meu „țipa”

Dependența de sex nu este o glumă. O spune o femeie, mama a trei copii, care a trecut prin momente cumplite din cauza acestui viciu.  

03 mai 2018, 12:55
Mărturiile unei nimfomane: Să mă gândesc la sex era primul lucru pe care îl făceam. Simţeam că trupul meu „țipa”

Rebecca Baker a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru BBC că tot coșmarul din viața ei a început după nașterea celui de-al treilea copil. 

În vârstă de 37 de ani, femeia a recunoscut că era dependentă de sex și, în ciuda faptului că avea parte de relații intime cu soțul ei, niciodată nu era de ajuns pentru ea.  

Coșmarul a început în 2014, după nașterea celui de-al treilea copil. Deși făcea dragoste de cinci ori pe zi, ea nu-și putea satisface nevoile și refuza să plece de acasă.

”Să mă gândesc la sex era primul lucru pe care îl făceam atunci când mă trezeam. Pur și simplu nu puteam să încetez să mă gândesc la asta. Orice îmi amintea de sex. Simțeam că trupul meu ”țipa”. Făceam dragoste acum, iar cinci minute mai târziu voiam din nou.”, a povestit femeia, potrivit A1

Ba mai mult, ea a mărturisit că a început să se simtă inconfortabil în pielea ei, iar dependența i-a afectat relația de cuplu, pentru că soțul ei nu putea să-i satisfacă nevoile. Ba chiar i-a propus să-și găsească un alt partener.