Mărturiile unui pacient vindecat de coronavirus! Bărbatul a fost bolnav timp de o lună

Pacientul a fost bolnav timp de o lună și a povestit momentele prin care a trecut până să primească diagnosticul. Totul a început ca o răceală, apoi s-a transformat în pneumonie, iar ulterior a fost confirmat cu coronavirus, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
22 mart. 2020, 15:12
Mărturiile unui pacient vindecat de coronavirus! Bărbatul a fost bolnav timp de o lună

Bărbatul care locuia și muncea în Wuhan s-a îmbolnavit în urmă cu o lună. Inițial avea simptomele unei răceli, însă starea lui s-a agravat. A bănuit că este de fapt gripă, apoi pneumonie, însă când a mers la spital a aflat că are coronavirus.

„În cazul meu simptomele s-au manifestat în 3 etape: prima etapă, a început că o răceală care se poate întâmpla oricui. După care m-am simţit mai bine, apoi mi s-a făcut rău din nou. Astfel răceala a devenit gripă. Am avut gripă de câteva ori în viaţa mea, dar cu siguranţă aceasta a fost cea mai teribilă, după gripă m-am simţit bine din nou, apoi a început pneumonia. La etapa pnemumoniei am fost la spital, înţelegând că e ceva grav”, a povestit bărbatul. 

Citeşte şi: CORONAVIRUS. Bilanţul deceselor în lume a ajuns la peste 13.000

Simptomele s-au agravat în timp destul de scurt, iar cei mai afectați erau plămânii, potrivit România TV

„În timpul răcelii am avut nasul înfundat, probleme cu respiraţia, tuse, nu era grav, doar neplăcut. Abia când a început pneumonia, lucrurile au devenit serioase. Aveam senzaţia că pot folosi doar jumătate din capacitatea plămânilor”, a continuat acesta. 

După externare, a reușit să părăsească orașul închis din cauza carantinei. Autoritatile din Wuhan planifică să iasă din carantină la jumatatea lunii aprilie.