Mărturisire dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Ce face atunci când nu-l vede nimeni VIDEO

Alin Gabriel Matei, copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian, suferă amarnic după moartea marelui artist. Acesta face public dezvăluiri emoționante, de după tragedie!

14 dec. 2021, 09:23
Mărturisire dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Ce face atunci când nu-l vede nimeni VIDEO

Mărturisire dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian. Alin Gabriel Matei avea 14 ani atunci marele artist i-a devenit mentor şi prieten.

Mărturisire dureroasă făcută de copilul de suflet al lui Petrică Mâțu Stoian

„M-am trezit fără cel mai mare sprijin, este din ce în ce mai greu, dar nu trebuie să mă las și trebuie să-l fac mândru. A fost singurul om care a girat pentru mine. Nu aș fi crezut. Noi eram foarte apropiați, am pierdut parte din familie și o parte din sufletul nostru. Toți am fost sfâșiați de această veste”, a spus Alin Gabriel Matei la Teo Show.

Lovitură de teatru în lupta pentru averea lui Petrică Mâţu Stoian. Ce se întâmplă cu banii din drepturile de autor

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că nici până în ziua de astăzi nu a putut accepta tragedia morții celui care i-a fost mentor și al treilea părinte. „Eu nici până în ziua de azi nu am reușit să accept că nu mai e. Că nu am plâns la TV a fost pentru că la TV oamenii nu vor să vadă că tu suferi, ai o imagine pe care ți-ai făcut-o, în afara scenei și în culise suntem și noi oameni. Eu mai am momente în care mai plâng, dar acasă, unde nu mă vede nimeni. Acasă simt eu să mă descarc, mă simt în largul meu. Acolo îmi trag și seva și îmi dau frâu liber sentimentelor. Se vorbește zilnic despre el la mine acasă, pentru că vorbeam zilnic cu el”.

Scandal uriaş pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mâţu Stoian, impresarul şi surorile fac parastas separat. „Nişte hiene!”

„Era aspru, nu era un om autosuficient, tindea spre perfecțiune! Părinții mei nu cred că au fost geloși, cred că au fost mândri că mă considera copilul lui de suflet. Cel mai important dar sunt sfaturile și tot ce am putut să învăț de la dumnealui, pentru că era un artist profesionist, mare, cu o experiență imensă și am reușit să acumulez foarte multe”, a mai spus Alin Gabriel Matei.