Scandal uriaş pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mâţu Stoian, impresarul şi surorile fac parastas separat. „Nişte hiene!”

A trecut puțin peste o lună de la moartea marelului artist, iar scandalul dintre impresar și surori persistă. Acuzaţii dure între familia interpretului de muzică populară şi Doru Guşman. La mijloc este averea de un milion de euro.

11 dec. 2021, 08:21
Scandal uriaş pe averea de un milion de euro a lui Petrică Mâţu Stoian, impresarul şi surorile fac parastas separat. „Nişte hiene!”

Petrică Mâţu Stoian a murit la o clinică medicală, unde se trata după infecția cu Covid 19. Cântărețul nu s-a simţit bine după filmările de Revelion şi a mers la acea clinică de recuperare, dar s-a simțit rău după prima ședință a terapiei hiperbarice, a ajuns la spital de urgență, iar după câteva ore inima sa a încetat să mai bată. Vestea a venit fulgerător pentru toată lumea, asta mai ales că nimeni nu-l știa grav bolnav.

Cum impresarul Doru Gușman nu se înțelege deloc cu surorile lui Petrică Mâțu Stoian, fostul cântăreț de muzică populară va avea parte de două parastase, unul la Craiova, altul la țară, la Isverna natală. Impresarul va organiza sâmbătă parastastul de la Craiova, unde Petrică Mâțu Stoian este înmormântat. Prezentă la Acces Direct, sora artistului susține că va face o pomană separată în satul natal al solistului.

Impresarul Doru Gușman vrea să încheie războiul cu sora lui Petrică Mâțu Stoian: „Le voi da tot”
La data de 6 noiembrie, marele artist a murit. În curând se vor împlini 40 de zile de când Petrică Mâțu Stoian nu mai este printre noi, prilej de organizare a parastasului, potrivit tradițiilor. Pentru că surorile cânătețului nu se înțeleg deloc cu impresarul acestuia, el va avea parte de două pomeni de 40 de zile.

La Acces Direct, sora lui Petrică Mâţu Stoian a spus că are de gând să-I facă pomană acestuia la Isverna. ”O să consult și familia să decidem, că nu suntem hotărâți deocamdată. Facem parastas separat, noi o să facem separat, noi facem la Isverna la țară, iar aici la Craiova face dumnealui. Nu facem deodată toți, noi o să facem cu oamenii de la țară acolo”, a spus sora cântărețului.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, noi acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman. „Şi-a bătut joc de el!”

”Am vrut sa treaca 40 zile, sa se odihneasca in liniste Petre, apoi mai vorbim daca dansul este de acord sa vorbeasca. S-au mirat si avocatii, e o speta dificila. Ramane sa vedem de ce a pus Petre bunurile pe firma in care era asociat cu impresarul. Si martorii vorbesc ca a fost fortat, ca n-a fost… El nu ne primea in casa, daca ne duceam in Craiova ma intalneam cu el la o terasa, familia lui Gusman nu ne primea. Asa a fost eliminata si Niculina Stoican. Nu stiu ce avea cu noi, nu voia sa fim in preajma lui Mitu.

Scandalul dintre Doru Gușman și surorile lui Petrică Mâţu Stoian a pornit de la avere. Femeia vrea să i se facă dreptate, asta deoarece impresarul ar fi pus casa artistului pe numele său, dar și alte bunuri de valoare pe care cântărețul le-a deținut în timpul vieții lui. ”În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că am să las treburile clare că ferească Dumnezeu vor veni hienele alea pe tine și uite că au venit, a avut dreptate”, a spus Doru Gușman.

Amenințări cu judecata între impresar și sora lui Mâțu Stoian! „Să minți și în legătură cu pomana…”

Scandalul dintre Doru Gușman și Maria Tărchilă se amplifică. Impresarul lui Petrică Mâţu Stoian o amenință pe sora artistului cu tribunalul. upă ce Maria Tărchilă l-a acuzat pe impresar că a încercat să profite de fratele ei și să-i ia averea, Doru Gușman contraatacă. Agentul lui Mâțu Stoian a spus în cadrul unei emisiuni TV că aceasta nu a spus nimic adevărat. El a declarat că nu va lăsa lucrurile la acest stadiu și o va da în judecată. ”Spune că Petre i-a cumpărat cabinetul fetei mele. Fals! Spune că eu am trăit pe spinarea lui Petre. Eu o să-o dau în judecată cu afirmațiile astea ale ei”, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

Steliana Sima a apelat la Înaltul Teodosie pentru a face față morții lui Petrică Mâțu Stoian și a lui Benone Sinulescu: „Ei și-au asigurat nemurirea prin muzica lor”
În altă ordine de idei, Doru Gușman susține că sora lui Petrică Mâțu Stoian minte și în continuare, asta deoarece ea a precizat că va face o pomană. El mărturisește că de când cântărețul a plecat la ceruri nu a făcut nimic, nici ea, nici cealaltă sora a artistului. Doru Gușman spune că el s-a ocupat de tot, dar și o nepoată de-a cântărețului, însă în rest surorile nu au contribuit cu nimic în ceea ce privesc tradițiile după moartea cântărețului.

”Am înțeles că minte cu nerușinare, dar ca să minți referitor la pomana lui Petre întrece orice măsură, ele n-au făcut nimic, în afară de o nepoata căruia el voia să-i lase casa de la Isverna, ea i-a adus apa în cele 40 de zile, în rest totul am făcut eu”, a spus Doru Gușman.

EXCLUSIV Doru Gușman scoate la iveală detaliile necunoscute din scenariul morții lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu avea nicio trimitere de la medicul curant”. Operația pe care artistul trebuia să o facă URGENT!
Doru Gușman a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian făcea parte din familia lui, iar, pentru că era programat la o operație pe inimă în ianuarie, cântărețului îi spusese ginereului impresarului cu ce să-l îmbrace și cu ce să-l încalțe în cazul în care va muri, dacă operația nu va merge bine.

”În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea și a zis că am să las treburile clare că ferească dumnezeu vor veni hienele alea pe tine și uite că au venit, a avut dreptate. Ginerului meu i-a spus cu două săptămâni înainte că dacă mor să mă încalți cu pantofii ăștia, fiica mea a vorbit cu el până când l-a băgat la ATI, cu ea comunica, nu cu surorile astea care au apărut acum”, a mai precizat impresarul cântărețului.

Avocata familiei artistului, Carmen Obârșanu, a dezvăluit, la Antena 3, că nu toate actele proprietăților lui Petrică Mitu Stoian, au ajuns în posesia rudelor. „Se află în posesia familiei actul asupra casei de la țară. Este proprietatea defunctului și urmează să fie dezbătută succesiunea. Iar cu privire la celelalte acte, a început notarul să solicite de la autorități actele pentru fiecare bun în parte”, a precizat aceasta.

Regretatul artist a strâns o avere pe măsura muncii sale într-o carieră de zeci de ani, cu evenimente la care a cântat, concerte şi emisiuni televizate.

La o lună de la decesul cântăreţului, adevărate controverse despre averea sa se dezbat în spaţiul public. Scandalul dintre rudele artistului și impresarul Doru Gușman pare să capete noi proporții.Sora artistului susține că familia impresarului ar rămâne cu o mare parte din bunurile materiale ale lui Petrică Mâţu Stoian, acestea fiind trecute pe firma lui Doru Gușman. „Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă”, a declarat una dintre surorile artistului, în exclsuivitate pentru România TV.

Toate aceste afirmaţii au fost negate cu vehemenţă de impresarul regretatului artist. „Este minciună 100%! Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui. Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic”, se apără impresarul Doru Guşman.

Potrivit informaţiilor din spaţiul public, cântăreţul ar fi lăsat în urmă, pe lângă o mare avere artistică şi una materială destul de valoroasă. Acesta avea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, recent şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din capitală şi o vilă în Craiova, unde interpretul a locuit cu impresarul şi familia acestuia din urmă.