Robert Turcescu, postare dubioasă pe blog: „Am fost LOCOTENENT-COLONEL sub ACOPERIRE”

Robert Turcescu, locotenent sub acoperire. Pe blogul jurnalistului Robert Turcescu a aparut duminica o postare intitulata "Marturisire si spovedanie", in care acesta scrie ca a fost "lt.-colonel sub acoperire". Robert Turcescu nu a putut fi contactat, nefiind astfel clar dacă postarea îi apartine sau blogul lui a fost spart. 

RomaniaTV.net
21 sept. 2014, 12:36

„Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, este ultimul mesaj postat pe blogul jurnalistului Robert Turcescu.

Alături de acest mesaj, pe blog au fost postate şi mai multe documente, precum prima pagina a unui livret militar şi state de plată. Postarea este cu atât mai dubioasă cu cât mai multe informaţii nu coincid şi este puţin probabil ca cineva să-şi facă public CNP-ul. Postarea apare şi pe conturile perosnale de Facebook şi Twitter ale jurnalistului.