Mărturisirea dureroasă făcută de chef Sorin Bontea. Motivul pentru care a trebuit să stea despărțit de familia sa: „Veneam acasă odată la 7-8 luni”

Chef Sorin Bontea a făcut o mărturisire extrem de emoționantă cu privire la trecutul său. Acesta a povestit că a fost nevoit foarte multă vreme să stea departe de familia sa. Iată care este motivul.

08 mai 2023, 17:41
Mărturisirea dureroasă făcută de chef Sorin Bontea. Motivul pentru care a trebuit să stea despărțit de familia sa: „Veneam acasă odată la 7-8 luni”

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri emoționante despre motivul pentru care a fost nevoit să stea departe de familia sa. Juratul „Chefi la cuțite” a vorbit despre trecutul său și despre perioadele mai dificile din viața sa. Această mărturisire copleșitoare a venit, după ce una dintre concurente a povestit că a fost nevoită să plece la muncă în străinătate pentru a putea să își întrețină familia.

Citește și: Cătălin Scărlătescu pleacă de la Chefi la cuţite? „O las mai moale cu televiziunea”

Chef Sorin Bontea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți maeștrii culinari de la noi din țară datorită emisiunii „Chefi la cuțite”, din juriul căreia face parte. Acesta a fost profund impresionat de povestea de viața a concurentei Ioana Clemansa Sandu-Alex, care a afost nevoită să lucreze în localuri din străinătate pentru a-și susține familia. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, concurenta realizează că a ratat momente extrem de importante din parcursul copiilor ei. Chef Sorin Bontea a empatizat extrem de mult cu povestea acesteia, tocmai pentru că înainte să fie celebru, acesta a lucrat ca bucătar pe vase de croazieră. Acolo s-au bucurat de felurile excepționale gătite de acesta mari celebrități din afară, precum Van Damme sau Nicolas Cage. Deși satisfacțiile erau uriașe din punct de vedere profesional și financiar, Sorin Bontea a povestit că era foarte dureros să stea departe de familia sa.

„În 2005 am rămas fără serviciu. Am decis că trebuie să fac ceva, aveam 2 copii deja. Am luat taurul de coarne și am plecat afară. M-am gândit că o să fie pentru câteva luni și, într-un final, s-au făcut 14 ani dus-întors. Așa mi-am petrecut viața. Dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai face asta. Când ești tânăr vezi lucrurile diferit.’, a povestit concurenta la emisiunea „Chefi la cuțite”.

„Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam acasă odată la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă’, a spus chef Sorin Bontea la Antena 1.

Sorin Bontea a visat să facă artă pe scenă și nu în bucătărie

Sorin Bontea ar fi moștenit pasiunea pentru bucătărie de la mama sa, care a lucrat ca bucătăreasă la o grădiniță din București. În adolescență, la vârsta de 16 ani, acesta s-a angajat ca ajutor de bucătar la un restaurant situat în centru Capitalei. La momentul respectiv, treaba lui era să curețe cartofi și ceapă. În anul 1998, acesta a decis să se angajeze pe vase de croazieră, unde a lucrat timp de aproape 9 ani. Din punct de vedere profesional, această decizie a fost uriașă, deoarece a avut ocazia să gătească pentru persoane celebre precum Van Damme, Nicolas Cage sau pentru echipe de fotbal – Manchester, Liverpool.

Totuși, Sorin Bontea avea alte vise pentru viitorul său. Acesta a mărturisit, în cadrul unui podcast, că și-ar fi dorit să urmeze o școală populară de arte și să devină cântăreț.

„Nu mai știu câți ani aveam, 10, 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau. Eram vreo trei care cântam și învățăm acordurile desenate pe hârtie. Am spus că vreau să merg la școala populară de artă. Cred că aveam și puțină voce, pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci…’, a adăugat aceasta.

Citește și: Povestea emoționantă a Anastasiei a adus lacrimi în platoul „Chefi la cuțite”. Concurenta și-a pierdut soțul chiar în anul în care s-au căsătorit