Povestea emoționantă a Anastasiei a adus lacrimi în platoul „Chefi la cuțite”. Concurenta și-a pierdut soțul chiar în anul în care s-au căsătorit

Anastasia a venit în calitate de concurentă la emisiunea-concurs „Chefi la cuțite”, unde a împărtășit cu jurații și telespectatorii trista ei poveste de viața. Aceasta a trecut printr-o tragedie de nedescris.

04 mai 2023, 11:30
Povestea emoționantă a Anastasiei a adus lacrimi în platoul „Chefi la cuțite”. Concurenta și-a pierdut soțul chiar în anul în care s-au căsătorit

Emisiunea „Chefi la cuțite” nu este numai o competiție. Pe lângă rețete spectaculoase și comentariile savuroase ale juraților, telespectatorii sunt puși față în față cu unele dintre cele mai emoționante povești de viață. Fiecare concurent în parte este unic și a are de spus o istorie personală cu totul aparte. Nu toate poveștile lor sunt fericite, din contră, multe dintre ele sunt încărcate de tragism și suferință. Acesta este și cazul Anastasiei, concurenta din ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, care a împărtășit drama prin care a fost nevoită să treacă.

Citește și: Cum se face babicul, preparat specific din zona Buzăului. Ana Maria Mircea i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite

Tânăra a povestit care a fost cel mai dureros moment din viața ei. Soțul acesteia s-a stins din viață în urma unui accident de mașină, chiar în același an în care s-au căsătorit. Mai mult, la doar o lună de la evenimentul tragic, Anastasia a adus pe lume un copil, pe care l-a crescut singură până în prezent.

Povestea emoționantă a concurentei „Chefi la cuțite”

Anastasia Donțu a adus lacrimi în ochii oricui a urmărit ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”. Aceasta are o poveste de viață extrem de tristă și impresionantă. Cu toate că aceasta a trebuit să suporte suferința cauzată de decesul soțului ei, chiar în anul în care s-au căsătorit, femeia a dat dovadă de o forță interioară nemărginită. Tânăra a fost obligată să facă față situației, deoarce la doar o lună distanță de la moartea tragică a bărbatului căruia îi jurase iubire veșnică, a adus pe lume un copilaș.

Anastasia Donțu lucrează ca ajutor de educator și este în vârstă de 28 de ani. Tânăra locuiește în Chișinău, iar în fața juraților „Chefi la cuțite” aceasta s-a prezentat cu piept de curcan umplut cu legume. Ea este pasionată de arta culinară, totuși aceasta a povestit că încă din copilărie a avut o viață destul de dificilă, din cauza problemelor din familie.

„A fost foarte greu când mama l-a gonit pe tata din casă. Tatăl meu era foarte violent, consuma alcool, fuma. O bătea foarte urât pe mama. A zis că nu mai poate să trăiască așa pentru că era însărcinată cu sora mea. Pur și simplu nu l-a mai primit acasă, nu mai putea să facă față.

Te marchează foarte mult să vezi cum tatăl tău îți bate mama. E greu să vezi cum tatăl tău te închide în casă și zice că îți dă foc la casă. Am ajuns să fac mâncare pentru familia mea de la vârsta de 15 ani.”, a povestit concurenta.

Citește și: Florin Dumitrescu, implicat într-un scandal de proporţii. Motivul ruşinos pentru care juratul de la „Chefi la cuţite” ar fi fost dat afară