Mărturisirea unei cântăreţe celebre din România. „A divorţat pentru mine, iar acum ne iubim” FOTO

Sorina Ceugea și impresarul ei, Danezu', au reununțat să se mai ascundă și au decis că este cazul să își asume relația, mai ales că el a divorțat în urmă cu câteva luni.

27 apr. 2016, 10:48

Sorina Ceugea a devenit celebră în showbiz acum câțiva ani când a mărturisit că vrea să rămână feciară până în noaptea nunții, bărbatul care o va lua în căsătorie urmând să fie primul care să o cunoască în sens biblic.

„Da, suntem împreună și în afara profesiei. Avem o relație”, a recunoscut bruneta care face senzație printre iubitorii de manele. Cu toate acestea, ne-a explicat ea, nu a vrut să intervină în relația anterioară pe care o avea impresarul ei, motiv pentru care a așteptat ca acesta să divorțeze pentru a-i ceda avansurilor.

„A divorțat pentru mine, acum ne iubim. Suntem împreună de câteva luni, de după divorțul lui și ne înțelegem foarte bine, dar am preferat să fim discreți pentru a nu se interpreta greșit situația. În orice caz, acum petrecem mai tot timpul împreună, fiind și iubiți, lucrând împreună și pe scenă, așa că nu sunt prea multe de zis, preferăm să ne trăim pasiunea departe de ochii lumii”, a mai explicat Sorina Ceugea pentru SpyNews.