Mărturisiri ale fiicei lui Adrian Enache după trauma prin care a trecut

La 4 ani de la incident, instanţa a decis ca Diana Enache să primească o sumă de bani pentru daune morale. Tânăra încearcă încă să-și revină după acel episod negru și să se poată ocupa exclusiv de cariera sa şi spune că nu îl va ierta niciodată pe atacator.

RomaniaTV.net
13 mart. 2018, 14:31
Mărturisiri ale fiicei lui Adrian Enache după trauma prin care a trecut

Diana Enache a reuşit să obţină în instanţă executarea silită a vinovaţilor. Libanezul care a atacat-o atunci cu un cuţit în scara blocului cât şi angajatorul lui trebuie să îi plătească tinerei suma de 50.000 euro, daune morale.

„Banii oricum nu contează, banii nu schimbă cu absolut nimic trauma prin care am trecut şi nicio suma din lume nu va acoperi vreodată trauma. Important e că cine a greşit să plătească spiritual şi sufleteste, nu mă interesează în bani şi în… Dumnezeu iarta, eu nu”, a declarat Diana Enache pentru România TV.

Tânăra încă se luptă cu sechelele rămase din ziua în care s-a luptat pentru viaţa ei. A apelat şi la mai multi psihologi pentru a depăşi traumele. „Într-adevăr mai am anumite repercusiuni, normale, dar o să depăşesc cu brio şi nu am absolut niciun dubiu”, a mai spus Diana.

Diana încearcă să-şi revină după acel episod negru. Urmează facultatea de drept şi s-a apucat de cântat, la fel ca tatăl sau.

La numai 17 ani, Diana Enache s-a luptat cu portarul de la blocul în care locuia, care a ameninţat-o cu un cuţit în scară. Deşi s-a ales cu răni la vremea aceea, tânăra se bucură că a reusit să scape cu viaţă.