Mărturisiri-bombă din ancheta în care sunt vizați soții Florin și Brigitte Pastramă. Cei doi au fost plasaţi sub control judiciar 60 de zile!

Au fost clipe de coşmar în familia lui Florin şi Brigitte Pastramă. Aceştia au fost ridicați de acasă de anchetatori și plasați în control judiciar după ce au fost acuzați că ar fi vândut măști sanitare inscripționate cu brandul unei cunscute case de modă din Franța.

22 iul. 2021, 23:14
Mărturisiri-bombă din ancheta în care sunt vizați soții Florin și Brigitte Pastramă. Cei doi au fost plasaţi sub control judiciar 60 de zile!

Mărturisiri-bombă din ancheta în care sunt vizați Florin și Brigitte Pastramă. UpdateŞ Cei doi au fost plasaţi sub control judicar pentru 60 de zile.

Soţii  și-au recunoscut faptele. Cei doi au încercat, însă, să-i convingă pe polițiști că nu au știut faptul că vânzarea unui produs contrafăcut constituie infracțiune.

Mărturisiri-bombă din ancheta în care sunt vizați soții Florin și Brigitte Pastramă. Și-au recunoscut toate faptele

Pentru că era siguri că este vorba despre mărfuri cotrafăcute, polițiștii au intrat pe fir și au început să strângă informații despre activitatea comercială a celor doi. Așa s-a stabilt că mărfurile sunt promovate atât pe pagina electronică a unui cunoscut magazin on-line cât și pe un site înființat de cei doi, pentru comercilizarea așa numitelor „măști de firmă”.

Potrivit surselor citate, în urma cercetărilor s-a stabilit că ideea i-ar fi aparținut femeii, care, inițial. ar fi adus din China o cantitate mică de măști inscripționate „Louis Vuitton”. Acestea ar fi fost puse în vânzare, inițial, pentru suma de 70 de lei bucata.

În tot acest timp, spun anchetatorii, au fost monitorizate emisiunile în care aceștia apăreau și promovau prosusele respective. Într-una dintre emisiuni, întrebat de moderator dacă măștile sunt originale, Florin Pastramă ar fi afirmat că „da, sunt originale”.

Citeşte şi: Fiul lui Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre relația complicată pe care o are cu mama sa. „Când a văzut că nu mă mai măscăresc pe la televizor m-a sunat”
 

După ce au pus cap la cap mai multe probe, anchetatorii au descins în locuința din Voluntari. În tipul percheziției au fost ridicate produse și documente, însă, conform anchetatorilor, nu s-ar fi găsit și acte care să ateste proveniența măștilor. În același timp, soții Pastramă au fost audiați și ar fi răspuns la toate întrebările polițiștilor. Cei doi ar fi recunoscut că mărfurile nu erau originale, dar ar fi menționat faptul că nu știau că vânzarea acestora constituie infracțiune.

Conform procedurii, autoritățile române vor trimite mostre în Franța, unde experții „Louis Vuitton” vor stabili dacă produsele sunt niște copii. În plus, dacă se va stabili cu certitudine acest lucru, reprezentanții celebrei case de modă vor decide dacă „louis Vuitton” se va constitui parte civilă.

Citeşte şi: Percheziţii acasă la Brigitte Pastramă, după ce ar fi vândut măşti de lux contrafăcute


loading...