Fiul lui Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre relația complicată pe care o are cu mama sa. „Când a văzut că nu mă mai măscăresc pe la televizor m-a sunat”

Fiul lui Brigitte Sfăt a avut dintotdeauna o relație dificilă mama sa, situație cauzată de dependența de droguri a băiatului. Roby a dezvăluit cum se înțelege cu vedeta.

28 mai 2021, 21:36
Fiul lui Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre relația complicată pe care o are cu mama sa. „Când a văzut că nu mă mai măscăresc pe la televizor m-a sunat”

Fiul

lui Brigitte Sfăt a avut dintotdeauna o relație foarte dificilă mama lui, din cauza faptului că tânărul a dezvoltat o dependență de droguri la vârsta fragedă de 14 ani. Soția lui Florin Pastramă i-a reproșat de-a lungul anilor fiului ei, Roby, că aruncă toți banii pe droguri și că nu vrea să muncească. Brigitte declara în urmă cu ceva ani că în ciuda faptului că l-a internat pe fiul ei de mai multe ori la dezintoxicare, însă toate eforturile ei se dovediseră zadarnice. Ea a decis la acea vreme că nu îi va mai da bani și că nu îl va mai primi acasă.

Se pare ca pare că strictețea mamei a dat roade, iar acum Roby duce o viața modestă și responsabilă, după ce a părăsit vila de lux în care locuia alături de Brigitte. Băiatul stă într-un apartament din Militari de 50.000 de euro și și-a găsit chiar și un job la restaurantul mamei sale.

“Acum, eu și mama suntem bine. Eu lucrez de ceva vreme la un album muzical, însă o să mai dureze puțin până îl lansez pentru că sunt perfecționist, vreau să iasă totul bine. M-am apropiat mai mult de familia mea. Am și unde sta, am casa mea, plus că mai merg și pe la restaurantul mamei, din când în când, ca să o mai ajut. Mama a făcut primul pas. Când a văzut că nu mă mai măscăresc. pe la televizor. a pus mâna pe telefon și m-a sunat”, a declarat Roby pentru Playtech.

Fiul lui Brigitte Sfăt despre relația cu Florin Pastramă

Deși la momentul de față, Brigitte Sfăt trece printr-o perioadă dificilă în ceea ce privește mariajul ei cu Florin Pastramă, Roby a declarat că nu vrea să intervină. Totuși a spus că se înțelege bine cu tatăl lui vitreg, Florin Pastramă.

“Acum sunt în relații bune și cu Florin. Am preferat să nu mă mai bag în mariajul lor. Sunt maturi și știu ce fac. Despre Florin nu am ce să zic, pentru că el mi-a vorbit frumos tot timpul. Când mă întâlnesc cu mama, prefer să vorbesc chestii mai drăguțe decât alte subiecte care ar da naștere unele scandaluri”, a declarat Roby.