Mărturisiri emoţionante de la revederea cu Mihai Neşu: Ne-au dat lacrimile

Mihăiţă Neşu, aflat pentru câteva luni în Bucureşti, unde urmează un tratament, a avut parte de o vizită surpriză luni seara, când a fost vizitat de foştii colegi de la Steaua, din perioada 2005-2006. Unul dintre cei care l-a vizitat pe Neşu a povestit cum a decurs revederea.

25 mart. 2015, 10:02
Mărturisiri emoţionante de la revederea cu Mihai Neşu: Ne-au dat lacrimile

Pe 10 mai se împlinesc patru ani de la terbilul accident suferit de Mihăiţă Neşu la antrenamentul lui FC Utrecht, în urma căruia fostul fotbalist a rămas paralizat. Mulţi dintre foştii săi colegi de la Steaua nu l-au mai văzut de la tragicul eveniment şi şi-l aminteau pe „Bişon” din perioada când fotbalistul evolua în Ghencea.

Citeşte şi Clipe emoţionante pentru Mihai Neşu. Fostul fotbalist a avut parte de o vizită surpriză FOTO

Luni seara, câţiva dintre foştii componenţi ai lotului roş-albaştrilor l-au văzut pe Neşu pentru prima oară în scaunul cu rotile. Între aceştia s-a aflat şi fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, care a povestit pentru ziarulring.ro: „A fost o întâlnire emoţionantă. M-a sunat cu trei zile înainte Dică să-mi spună că organizează această întâlnire. Eu nu-l mai văzusem pe Mihai după accident. Sincer să vă spun, în aceste zile până să ne vedem am avut emoţii şi numai la asta m-am gândit. Am stat toţi în jurul lui, l-am ascultat, ne-a spus cum se simte, ce mai face„.

Citeşte şi Mihai Neşu, la antrenamentele Stelei. Gest emoţionant din partea lui Gigi Becali

Sorin Paraschiv, care a fost timp de şase ani coleg la Steaua cu Mihai Neşu speră în recuperarea totală a acestuia. „Noi toţi sperăm ca într-o bună zi să se facă bine. E greu, dar sperăm. Eu l-am simţit puternic, are un psihic pe măsură dacă ţinem cont prin câte a trecut. Ne-a spus că cel mai bun tratament pentru el este atunci când îi vede pe foştii colegi. Ne-au dat lacrimile, chiar a fost emoţionant… Nu ştiu exact ce tratament urmează acum, însă le încearcă pe toate. E bine că, după patru ani de luptă, are puterea de a încerca în continuare„, a mai spus Sorin Paraschiv.

Citeşte şi Miracol: Mihai Neşu a stat singur în picioare câteva secunde