Mărturisiri reale: Cele mai ciudate locuri unde poţi face exerciţii fizice

Dacă eşti presată de timp, uneori recurgi la măsuri disperate. Iar dacă eşti o împătimită a sportului, cu siguranţă vei dori să te antrenezi şi să faci tot felul de exerciţii fizice pentru ca sedentarismul să nu te acapareze. 

11 iun. 2015, 13:09
Mărturisiri reale: Cele mai ciudate locuri unde poţi face exerciţii fizice

Atunci când eşti pe fugă sau depinzi de anumite mijloace de transport, uneori nu există o bandă de alergare sau o pistă de alergare disponibilă, de care să te bucuri pur şi simplu. Aşadar ce este de făcut pentru împătimiţii de activităţi fizice, care abia aşteaptă să transpire şi să ardă calorii?

Iată mai jos cele mai ciudate, dar şi cele mai geniale locuri unde diverşi oameni s-au antrenat:

1. În baia de la birou

„Uneori fac genuflexiuni în baia de la serviciu. Nu am fost prinsă încă, dar de câteva ori s-a întâmplat să ies din cabină şi să fie o coadă formată din multe persoane care mă aşteptau pe mine să ies. Probabil toţi se gândeau la acelaşi lucru.”, spune Stacey V.

2. În parcarea unui hotel

„Înainte de a fi gata pentru a pleca la o nuntă în afara oraşului, am făcut genuflexiuni, fandări, exerciţii de tip plank şi am alergat, adică am dat câteva ture în jurul parcării hotelului meu”, recunoaşte Ashley Oerman, asistent editorial la WomensHealthMag.com.

3. În avion

„Eu fac mereu un antrenament în acel spaţiu din spatele avionului în care însoţitorii de zbor pregătesc masa şi preparatele, atunci când am zboruri internaţionale. De regulă fac genuflexiuni şi exerciţii cu Hamstring (n.r. o bandă elastică) în partea din spate a avionului şi apoi fac fandări în mers printre culoarele de scaune. O dată, am ajuns chiar să le arăt însoţitoarelor de bord cum să facă stretching.”, mărturiseşte Ashley Borden, antrenor personal şi autoarea cărţii Your Perfect Fit.

4. În baia de la hotel

„Atunci când aveam 25 de ani, am mers la Las Vegas cu mai mulţi prieteni. Am ajuns într-o stare fizică bună înainte de această călătorie. Aveam practic pacheţele de muşchi pe abdomen şi nu voiam să îmi pierd forma fizică atât timp cât mă aflam acolo. Aşa că m-am trezit cu o jumătate de oră înaintea tuturor, am pus un prosop pe podeaua uriaşă a băii de la camera noastră de hotel, am închis uşa şi am făcut abdomene şi exerciţii de tip plank până când simţeam că îmi iau foc muşchii abdominali”, îşi aminteşte Jill Percia, editor la secţiunea de frumuseţe a revistei Women’s Health.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.